Merhaba arkadaşlar, şahsım eczacıyım. www.sanaleczanemiz.com.tr isimli Aynı zamanda TPE'den marka tescili bana ait olan 3,5 yıllık bir sitem var. Son 2 yılda pek ilgilenemedim. Ancak tekrar tasarım vs. düzenlemesi yaptım. Site şuan günlük 4000 Kadar tekil ziyaretçiye sahip.
E-ticaret amacında değilim ancak; 2000 Kadar eczanelerde satılan ve kaliteli kozmetik ürünü ve kozmetik ürün markasını ekleyerek kullanıcılardan gelecek yorum, soru vb. konuları profesyonelce ve kendi alanımla ilgili cevaplayabilirim. Bununla ilgili baya zamanım var.
Sitemden kozmetik ürünler, ve genel sağlık üzerine tanıtım ve başka diğer projelerim var ve bu alanda çalışma yapmak istiyorum
Şuanda sitede eksik bölümler olduğundan adsense reklamı falan alamadım. Ancak zamanla tüm kategorileri kendi mesleğim olan sağlık ve kozmetikle alakalı profesyonel ve orjinal makaleler ile doldurmaktayım.
Günlük 1-3 tane orjinal makale yazmaktayım ve siteme eklemekteyim.
Sizlerden sitemin geleceği ve kazanç yöntemleri ile alakalı olarak tecrübelerinize dayalı önerilerinizi bekliyorum.
Aynı zamanda işbirliği önerilerine de açığım. İlgilenir ve dönüş yaparsanız sevinirim. Şimdiden teekkürler.