lostyazilim
tr.link

Komple Wordpress Sorunlarım

4 Mesajlar 808 Okunma
acebozum
tr.link

sacon sacon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar ;

1- Wordpress Reklam Eklentileri Kuruyorum Ama Yapamıyorum Sanırım , Web Sayfasının Sağ Kısmında Çıksın İstiyorum Bir Türlü Yapamadım. Bu Konuda Bana Eklenti Adı ve Kurulumu Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

2- Wordpress Ayarlanabilir Sayaç Arıyorum. Sitenin Ana Sayfasında Çıksın Yeterli . Ancak Bulamıyorum . Yardımcı Olmanızı Rica Ediyorum ?

3- Wordpress Temalı Web Siteme Birde Siteme Kim Girip Çıkmış İp Adresleriyle Beraber , Hangi Gün Girmiş Gibi Bi Eklenti Kuramadım , Başaramadım , Gördüklerim Genelde Paralıydı. Ücretsiz Eklentisi Yokmu ? Varsa Adını Paylaşırmısınız Lütfen

Şimdiden Teşekkür Eder ,
Hayırlı Ramazanlar Dilerim ...

wmaraci
webimgo

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Merhabalar,
1-)Wordpress reklam kodlarını Görünüm>Bileşenler menüsünde bulunan Tabların altına Html Box ekleyerek yapabilirsiniz.Sidebarlara reklam yerleştirmek için harici eklentiye ihtiyacınız yok.Farklı durumlarda kullanılabilir.
2-)Sayaçtan kastınız anlamadım biraz daha açarsanız sevinirim.
3-)Bunun için dünyanın en başarılı analiz araçlarından biri olan Google Analytics'i kullanabilirsiniz.Bu işlem için GAnalytics anasayfasında Google mail adresiniz ile oturum açın ve web sitenizi ekleyin bir izleme kodu alacaksınız bu kodu temanızda bulunan header.php dosyasına eklemeniz yeterli olacaktır.Bu aşamadan sonra sitenizdeki tüm metrikleri izleyebilirsiniz.
sacon

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors

sacon sacon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkürler .

sayaç derken siteye kaç kişi girmiş girmemiş onu görmek için sayaç gerekiyor.

2-yanı sıra birine ftp bilgimi verdim değiştirmeme rağmen girip siteyle oynayabiliyor bunu nasıl çözebelirim

3- worspress kurulu bir sitem var siteye girmiyor bir türlü bu siteye giriş yada bu siteye giriş yetkiniz yok diyor bunları nasıl çözebilirim.

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Merhabalar,
1-)Wordpress reklam kodlarını Görünüm>Bileşenler menüsünde bulunan Tabların altına Html Box ekleyerek yapabilirsiniz.Sidebarlara reklam yerleştirmek için harici eklentiye ihtiyacınız yok.Farklı durumlarda kullanılabilir.
2-)Sayaçtan kastınız anlamadım biraz daha açarsanız sevinirim.
3-)Bunun için dünyanın en başarılı analiz araçlarından biri olan Google Analytics'i kullanabilirsiniz.Bu işlem için GAnalytics anasayfasında Google mail adresiniz ile oturum açın ve web sitenizi ekleyin bir izleme kodu alacaksınız bu kodu temanızda bulunan header.php dosyasına eklemeniz yeterli olacaktır.Bu aşamadan sonra sitenizdeki tüm metrikleri izleyebilirsiniz.

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

sacon adlı üyeden alıntı

Teşekkürler .

sayaç derken siteye kaç kişi girmiş girmemiş onu görmek için sayaç gerekiyor.

2-yanı sıra birine ftp bilgimi verdim değiştirmeme rağmen girip siteyle oynayabiliyor bunu nasıl çözebelirim

3- worspress kurulu bir sitem var siteye girmiyor bir türlü bu siteye giriş yada bu siteye giriş yetkiniz yok diyor bunları nasıl çözebilirim.

Sayaç web sitenize kaç kişi girmiş nereden girmiş onları görmek için.En iyi sayaçlardan biri de Analytics'dir
FTP bilgilerinizi verdiniz ancak şifre değişikliğinden sonra bile siteye giriş yapılıyorsa sitenize shell yada başka bir backdoor atılmış olabilir.FTP bilgilerinizi kullanmadan tüm sitelerinize erişim sağlayabilir.Web sitenizde de azı sorunlar olduğunu belirtmişsiniz.Wordpress veritabanı yedeğinizi aldıktan sonra temiz kurulum yapın bunları yapmak istemiyorsanız ikinci yol olarak sunucunuzu av ile tarayın.Sunucuda Claim AV varsa işinizi görür yoksa dosyaları locale çekip taramanız gerekir.
sacon

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al