lostyazilim
tr.link

Yurt dışından mal getirsem Kar edebilir miyim ?

23 Mesajlar 3.834 Okunma
lstbozum
tr.link

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Büyük düşünüyorsanız aliexpresste bayi olarak satış yapan kullanıcılarla iletişime geçerek oradaki fiyatlardan çok daha ucuza doğrudan satın alabilirsiniz ama bu dediğimi 3-5 adet için değil konteyner olarak satın alabilirsiniz. Bunun için de kurumsal olmanız gerekir.

wmaraci
reklam

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
küçükbaş hayvan alabilirsiniz

Ek Olarak: :) Bayrama kdar iyi bir reklam ile değişik bir girişim olabilir. Ayrıca bu tarz işlemler için niche site kullanmak daha mantıklı. Bu konuyu için amazona bir göz atın.

TolgaK TolgaK Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 5, (%60)
Telefon, Telefon aksesuarları vs. :)

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Tolga Karakılıç adlı üyeden alıntı

Telefon, Telefon aksesuarları vs. :)

atla istanbula gel, tahtakale de hasırcılar iş hanı var oraya gir aliexpres fiyatlarından daha ucuza toptan mal alabilirsin. sitede yazan fiyatlar toptan fiyatlar değil bu bahsettiğim iş hanına çok farklı yöntemler ve büyük isimlerin aracılığıyla mal getiriliyor kiloyla bluetooth kulaklık satıldığını bile gördüm. yine aynı iş hanı çevresi benzer iş hanlarıyla dolu toptan gözlük saat aklına ne gelirse var. Çeşitli burada az bulunan diye düşündüğün şeyler için ise Şark Han var meşhurdur hemen her dükkanda bir çinli ortak yada çalışan vardır direk çinde üreticiden mal alarak oradan satış yaparlar perakende fiyatları ile toptan fiyatları arasında uçurum var.

Anadoluda dükkan işleten telefoncuların yada anadoluya mal satan telefon aksesuar toptancılarının tamamı malı buradan alıyor.

İstanbula gelirken sadece bunlar için değil önceden çevrende giresunda iyi satılan ürünlerin fiyatlarını da araştır pazarları falan bi dolaş belki sürümü olan başka bir ürün yakalar burada çok ucuza bulabilirsin.

Tedarik sitelerine boşuna bakma hepsi buralardan alıp üstüne kâr koyarak satış yapıyor. Kendine ürün getiren çok çok nadirdir belki de yoktur. Sahibinden.com üzeri yapılan telefon gözlük parfüm saat takı ıvır zıvır ürünlerinlerinin tamamı bu bahsettiğim bölgeden alıp satıyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 5, (%60)
Peki ben istanbula gelsem sen nerelisin bilmiyorum ama istanbulluysan bi yardım edebilirmisin yada adres vs. bişi ne bilim dediğin gibiyse aramama gerek yok direk orayla konuşmaya giderim

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Peki ben istanbula gelsem sen nerelisin bilmiyorum ama istanbulluysan bi yardım edebilirmisin yada adres vs. bişi ne bilim dediğin gibiyse aramama gerek yok direk orayla konuşmaya giderim

Tarif ederim İstanbuldayım müsaitsem gelip yardımcı da olurum, gelmeden önce konu açarsan buradan yardımcı olacak bir çok insan çıkacaktır zaten.

Tahtakale denilen yer bu bütün herşeyi bulabileceğin yer meşhur Eminönü meydanının arkası işte, Kuru Kahveci Mehmet Efendi var eminönüde kime sorsan gösterir hemen onun yanında 100mt ileride hasırcılar iş hanı, yine orada kime sorsan şark hanı saatçiler hanını gözlükçüleri aklına ne geliyorsa gösterirler koca bir çarşı zaten her şey 300-500 mt çevrede

• Üyelik 30.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 5, (%60)
mesela oradan 50 çeşit ürün satın aldım her üründen 1 koli diyelim 5tl ye aldıysam 10 tl ye satışa koydum devlet benden ürün başına ne kadar vergi alır

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

mesela oradan 50 çeşit ürün satın aldım her üründen 1 koli diyelim 5tl ye aldıysam 10 tl ye satışa koydum devlet benden ürün başına ne kadar vergi alır

O konuları bilmiyorum, ben de bu tarz satış yaptım ama hiç vergi falan ödemedim başvurmadım. Denetim falan da yoktu o dönem. Zaten vergi ödeyecek kadar büyük bir iş de yapmıyordum internet üzerinden. Genelde elden toptan telefonculara satış falan yapıyordum araçla çevre illeri gezerek.

Büyük miktarlar olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum. yine de konuya hakim arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur

• Üyelik 30.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 5, (%60)
Şirket kuracağım ben babamın üstüne veya abimin az önce bir konuda gördüm 29 yaş altı kişilere 3 yıl vergi ödemeyecek gibi bir şey okudum 100-200 çeşit ürün koysam satsam sitemde vergi olmayacak mı yani
Kaynak link: http://eticaretmag.com/girisimcilere-vergi-muafiyeti/

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Şirket kuracağım ben babamın üstüne veya abimin az önce bir konuda gördüm 29 yaş altı kişilere 3 yıl vergi ödemeyecek gibi bir şey okudum 100-200 çeşit ürün koysam satsam sitemde vergi olmayacak mı yani
Kaynak link: http://eticaretmag.com/girisimcilere-vergi-muafiyeti/

Böyle bir imkan sunulduysa mükemmel olur. Bölgenizde vergi dairesine gidip sorun bunu bence

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al