-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhaba arkadaşlar sorum çok basit sitem için backlinkmi almalıyım yoksa tanıtım yazısımı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
+++ merak edıyorum detaylı cevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Madem bladekardes merak etmiş bende cevaplıyayım, backlink dediğin şey ile tanıtım yazısı aynı kapıya çıkar.Şimdi backlinkte kendi içinde kısımlara ayrılır ama ben örneğin footer backlink'ten yola çıkayım, footer backlink mi yoksa tanıtım yazısı ile backlink mi dersen tanıtım yazısı ile backlink daha iyi olur ama burada sadece bu ikisi kriter değildir.Backlink alacağın sitenin durumuda önemlidir, pagerankı gibi, hiti, temizliği gibi ;)
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tanıtım yazısı belli bir sayfadan alınır , ömür boyu kalır.
Ancak backlink her sayfada görünür, aylık olarak anlaşılır.
Google nezdinde her sayfanın ayrı bir değeri vardır, bu nedenle tabiki de tüm sayfalardan yararlanabilen backlink daha etkilidir,burada dikkat edilmesi gereken site kategorin neyse ilgili kategoriye sahip sitelerden backlink ve tanıtım yazısı almak çok daha fazla etkili olacaktır.Benden bu kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
hit o kadar da önemli değildir. Sonuçta reklam vermiyosunuz. Tanıtım yazısı ile backlink alıyorsunuz. Sitenin değerleri önemli. Çok kaliteli siteler var hiti yaz da olsa çok kaliteli oldukları için çok fazla yarar sağlarlar. Hitin şöyle bir önemi var. Hiti yüksek olan site zaten kalitelidir.