-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar aklıma yıllardır takılan bir soru bu.Freepik Allfreedownload vecteezy gibi ücretsiz vektörel grafikler indirdiğimiz siteler var.Bu siteler bu vektörleri kendilerimi çizip paylaşıyor yoksa para ile satılan vektörleri mi çalıp bizlere sunuyor.Farketmeden harama mı bulaşıyoruz bilemedim açıkcası.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende merak ediyorum hocam bazen shutterstock sitesindeki vektörleri görüyorum freepikte diğer saydığınız free indirme sitelerine hiç bakmadım ama.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kendi çizimeri. Çoğunlukla ücretli stok fotoğrafı paylaşan -123rf, shutturstock gibi- sitelerin yan sitesidir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kendileri çizmiyor, başka sitelerden sizlere sunuyor. Tabi ki ücretsiz olanları..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Freepik çok büyük bir ekibe sahip bir firmadır, Çizimleri ve yayımlanan her türlü grafik paketleri kendilerine aittir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İndirdiğiniz birçok dosyada lisans bilgileri ve linkleri mevcut. Benim merak etiğimde şu çoğunda kişisel kullanım için bedava yazıyor reklam ve para içerilkliler için bizimle iritbata geçin yada bağış yapın diyor. Peki ben bir görseli alıp ondan para kazansam sizce haram mı? Sonuçta o göseli kullanıyorum. Bilgisi olan bzi aydınlatacak var mı? Ayrıca konuyu açanada teşekkürler
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pisiprens adlı üyeden alıntı
İndirdiğiniz birçok dosyada lisans bilgileri ve linkleri mevcut. Benim merak etiğimde şu çoğunda kişisel kullanım için bedava yazıyor reklam ve para içerilkliler için bizimle iritbata geçin yada bağış yapın diyor. Peki ben bir görseli alıp ondan para kazansam sizce haram mı? Sonuçta o göseli kullanıyorum. Bilgisi olan bzi aydınlatacak var mı? Ayrıca konuyu açanada teşekkürler
ben o işi söyle çözdüm güzel bi vektör buldum mesela onu programa aktarıyorum üzerinden kendim vektörel olarak çiziyorum :)