-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar domain ve hosting aldım bir site kurmak istiyorum wordpress öğreniyorum ama bir blog sitesi nasıl kurulur ve yönetilir bunu tam olarak anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mono
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress sistemi var, dünya bunu kullanıyor. Tema olarak da çok yaygın. Hostunuzda hazır kurulum olması gerekiyor. Siz sadece site adını kullanıcı bilgilerini giriyorsunuz. 10 Saniye içinde kurulum hazır. Ancak hazır kurulum yoksa kendiniz kurmak zorundasınız.
Google a wordpress yazın ve en güncel sürümünü indirin. Daha sonra dosyaları hostun ana dizinine atın.
Dosyaların yüklemesi sona erince sitenizi açın. Otomatik olarak kurulum ekranı gelecek. Önce cpanele erişerek database oluşturun daha sonra kullanıcı adı ile birbirine bağlayın..
Sitenize database kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Bağlantı kurulur ise site adınızı sloganınızı isteyecek girin, sonraki aşama ise kullanıcı bilgileriniz. Kullanıcı bilgilerinizi girdikten sonra kurulumunuz hazır.
Google a wordpress tema yazarak temanızı bulabilirsiniz. Tema kurulumunuda hostunuzun ana dizininden wp-content > themes > yeni klasör oluşturup dosya içeriklerini içine atın.
Wordpress admin paneline erişerek temayı aktifleştirin. Onuda siteniz.com/wp-admin görünüm > temalar > doğru yükleme yaptıysanız zaten göreceksiniz aktifleştir deyerek temayı aktif edebilirsiniz.
Sorunlarınıza yardımcı olmayı isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**