Arkadaşlar merhaba,
Az önce aldığım telefon ile Seo faaliyetlerinin hepsine konan bir Google ile karşılaştıgımı üzülerek söylemeliyim.
Ankarada bir işletmeye oluşturduğum site ve seo çalısmalarının sonucunda 1. Sayfa ve kelime bazinda ilk siralarda yer aldık ve yaklasık 3 senedir bu böyle devam ediyordu.
Ancak telefondaki ifade net bir şekilde şu oldu.
Otomatik olarak biz sizin için Google ön sayfa çalışması yaptık ve 1 senelik ücretsiz kullanım hakkınız doldu. Devam etmek istiyorsanız fiyatlar sunlar; istemiyorsanız ilk sayfadan sizi düsüreceğiz şeklindeydi.
Cevabım şöyle oldu; yani ben şimdi ücret ödemez isem tarafınızdan direk olarak müdahale ile arka plana atılacak ve ücret ödenmediği sürece rekabet olmasa dahi arka planda kalacak doğru mudur? Yani benim bireysel olarak işletme reklam ve tanıtımı için harcadığım meblalar, çalışmalar hiçe sayılacak ve tamamen Google tekelinde para odaklı bir sisteme geçmiş olacağız ve hatta çoktan otomatik geçmişiz ve bilgisi bitince şimdi veriliyor?
Evet maalesef bu şekildedir, doğrudur. cevabı aldım
Konuyla ilgili benzer bir telefon alan, tecrube edinen var ise bilgi psylasirsa sevinirim. Telefon gorusmesi kayit altinda bu yuzden teyit aliyorum diyerek artistik yaptım ancak kapatınca kayıt etmedigini gorunce üzüldüm acr azizliği oldu maalesef yoksa eklemek isterdim.
Gorüşlerinize ihtiyacım var, seocuyum diyen tüm dostlarımı yanıt için bekliyorum.
Arayan numara: +905330633147
**************lık ile ilgili bilgi ilavesi yapıyorum.
Mail aldım, ifşa etmemde sanırım bir sakınca yok.
Müşterimi arayan arkadaşın ismi Ülkü, mail Sebahat Altun isminden geliyor, mail içerisinde Öykü ismiyle bildirim yapılıyor, tezatlığa bakar mısınız..
Mail görselini paylaşıyorum.