HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
sokaksohbetleri.com alan adını aldım amacım youtube akanlı açıp sokaktaki kişiler ile sohbet edip siteye koymak.
Şimdi,
böyle birşey yaptık bir videonun yılda en az 250k izlenmesi için ne yapmalıyım.
önerilerinizi alalım.
Birde biz amatörüz ve telefon ile çekeceğiz gelir olana kadar. telefona yaka mikrofonu gibi bir şey bağlayabilir miyiz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam sokak sohbetleri tutar youtubede biraz render bilginiz olsun yeter siteye pek fazla kişi uğrucağınız sanmıyorum doğru reklam ile gelebilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaptığınız videonun içeriği önemli ve karşınızdaki kişilere soracağınız sorular daha da önemli.Milletin seveceği güleceği, kahkahalar atacağı konular bulup kimseyi sıkmadan 6-7 dakikalar süresince videonuzu hazırlamanız gerekir ve hemen videolarınızı paylaşmayın derim 5-6 video yapıp hepsini bir anda paylaşın derim çünkü kanal yeni 1 tane video var devamı gelecek mi gelmiyecek mi izleyenler bunu sorabilir kendisine bu yüzden 5-6 tane video toplu attıktan sonra 1 tane 1 tane yüklemeye başlarsınız. İçerik eğlenceli olunca izleyen kişiler beğenicek paylaşıcak ve zamanla izlenme artacaktır ve 2-3 kereliğine 30-40 liranıza kıyarak biraz youtubeden kitle toplamanız gerekecektir. Bu kadar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam siteden ziyade bence YouTube kanalıyla daha hızlı yükselirsiniz. Site BENCE size zaman kaybettirir :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Valla böyle bir şey bundan yıllar öncesi benim de aklıma gelmişti. Sonra amatör ekipmanlar ile ciddiye alınmayacağıma karar verdim. Sokakta bir kamera ile gezince insanlar "Aaa meşhur oluruz lan." deyip kameraya atlayacak. Telefon ile yapılan çekimi görünce sizi ciddiye almayacaklardır.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.