-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Psycho adlı üyeden alıntı
1-) Öncelikle ve en önemlisi google bu tarz sebepler için aramaz.
2-) Google Türkiye ekibi olsalar gönderdikleri mail gmail değil @google.com uzantılı olurdu.
3-) Sizi özel bir telefondan ararlardı. (bazen adsense optimizasyonu için arıyorlar)
4-) Size gönderilen mail'de kullanılan Türkçe nedir öyle. Resmen ilkokul 5 Türkçesi.
5-) Google Türkiye Reklam Ekibi diyerek google chrome logosu kullanmaları da ayrı bir komik olmuş.
Son Olarak: Adamlar **************. Google ile alakası bile yok. Bir daha ararlarsa dalga geçin. Parayı yatırdım falan deyin :) Sevinip kontrol etsinler. Sonra bir daha yolladım deyin. Bir daha sevinip kontrol etsinler. Sonra amcamın cenazesi vardı şimdi yolladım deyin. Biraz eğlenin.
Aynen bencede arayanları bu şekilde oynatın :D Veya direk siz arayın ben polisim deyin. Google olarak herkesi arıyormuşsunuz Google tarafından şikayet var deyin üç buçuk attırın :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
**************ların yeni numarasıdır inanma bence
///!!!\\\
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu Çalışanı
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Bunu da mı görecektik :) Şaka gibi ya internet ile sürekli haşır neşir insanlar bunları yer mi, **************lık da ayağa düşmüş :D
Ek Olarak: Sizleri polis, asker, savcı ve google destek ekibiyim diye arayıp para isteyenlere itibar etmeyiniz; bunlar sizden para istemezler :) Kamu spotuna ekleme yapmak lazım :)
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Böylesine basit bir arama google ye ait olamaz ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1 değil 2 değil 3 değil tam 5 yıl Balderesi 1. Sıra sözü veriyoruz evet çıldırdık Google 'da 5 Yıl boyunca 1. Sıradasınız.. :D :D EyAllahım aman Hocam böylelerine kulak asmayın bildiğin kendini zeki sanan insanlar bunlar nefret ediyorum böylelerinden..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
e ticaret danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google yetkililerine pazartesi- cuma arası 10.00-18.00 arası 00800-4488-25333 ( bildiğim kadarıyla şehir içi arama ücretinden ücretlendiriliyor ) numaradan ulaşın.
Yaşadığınız olayı ve siteyi en ince detaylarına kadar anlatın ki, sizi dolandırmaya çalışanlar başkalarını da dolandırmaya çalışmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepimiz burda en azından web işleriyle ilgilenecek kadar zekaya sahip insanlarız. Aklı başında herkes Google'ın cep telefonu ile aramasının mümkün olmadığını tahmin eder, sadece bu bile inanmamanız için yeterli bir sebep :)
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Beni böyle bankalardan falan ararlarsa, telefon numarasına bakıyorum. Bankanın 444lü numarası değilse, banka numarasından arayın diyorum yada bana müşteri hizmetlerinden mesaj atın diyorum. Teyit için.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İki adet dükkanla ilgili sitem var. İkisine de telefonla ulaştılar bir kaç kez ve Google Türkiye Reklam ekibinden aradıklarını söylediler. Aynı lafları kullanmışlardı. Ben uyanık olduğum için kolpa olduğunu anladım. Ancak bu işlerle pek alakası olmayanları kolaylıkla kandırabilirler, herkesin dikkatli olması lazım.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telefon numarasına mesaj atın mahkemeye dilekçe verdim **************lar sizi diye bakalım bir daha arayacaklar mı :)