-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
--------
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
benim halen üzerinde çalıştım on civarı projem var bunlardan bir tanesi yazılım aşamasında diğerleri ilgili de araştırmalar yapıyorum ama yazılımcı olmadığım için teknik konuda bilgim yok.
Projelerimden bir tanesi whatsapp benzeri bir proje fikri ama şimdi lütfen dalga geçer gibi cevaplar yazmayın yyeni bir whatsapp iddiasında değilim ya da whatsapp varken benim programımı kullanmayacaklarını biliyorum ama benim projem aynısı değil sadece altyapı olarak onunla benzer.Benim öğrenmek istediğim bu tür iyi bir program yazmak çok mu zor ? Kaç yazılımcı yazabilir yazılım maliyeti ne olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Proje detaylarını söylemeden kimse bir fiyat biçemez hocam ama ortalama 4-5 bin lira civarı tutabilir. Siz konuşacağınız ekibe detaylarını söylemeniz gerekir. Zira burada whatsapp benzeri olacak ama farklılıklar da olacak demişsiniz. Ne gibi farklılıklar olacak? Nasıl farklılıklar olacak? Bunları bilmeden kimse size net bir fiyat söyleyemez. Bu arada yukarıda söylediğim meblayı en düşük mebla olarak kabul edin...
Allah hepimize rahmet eylesin!
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ne olursa olsun aylik 10 bin liranin uzerinde bir giderin olur makinan olacak vs vs vs vs :) ya tutarsa 10 degil 50 bin lira koymaz :) whatsappin kaca satildigina bakabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
--------
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Whatsapp'ın kaça satıldığıı biliyorum fakat o kadar uçmuyorum :) Başarılı bir proje olsun maliyetlerim çıksın yeter ilk etapta...Peki programın yazım maliyetini karşıladık ve beklediğimiz ilgiyi görmedi yine de sabit maliyetimiz olmaya devam eder mi ?Sabit maliyetimiz ne kadar olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ucu açık bunlar kimse bunun cevabını veremez bir otomobil ile bir kamyon aynı yakıtı nasıl yakmıyorsa sizin işte öyle
yazılım firmasına gidip sisteminizi ve eklentilerinizi konuşun onlardan fikir alin buradan cevap alamazsınız