CMR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün iş yerinde çalışırken birden aklıma güzel bir alan adı geldi bende bunu aktif etmek istiyorum. Şöyle düşündüm tüm satışların yapılacağı bir site veya forum (bunda çok kararsızım) atıyorum... Makale satışları, hosting satışları, domain satış, takasları. Bunun gibi tüm üyeler kendi aralarında ticaretini yapabilecek. Fakat şöylede bir eksi yanı var bu saydıklarımın hepsi wm forum kategorileri içerisinde var :D Yinede sormak istedim yani böyle bir şey olursa yürür mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
herkesten farklı olursa neden olmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kendin de dile getirmissin hepsi wm araci vs benzeri buyuk sitelerde var. :)
Kuva-i Kafsinkaf
CMR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ama yine yapan yapıyor görmüyor muyuz zaten normal hayatta burda olan orda da oluyor ama o da yürüyüp gidiyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Hocam siteye öyle bir şey eklemelisiniz ki rakiplerinizi millet bırakıp sizi tercih etsin. Mesela güvenlik konusu ile ilgili bir şey olabilir.
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında böyle bir proje düşünüp güzel bir alan adı almıştım şuan halen aktif lakin ben şunu düşündüm son zamanlarda iyice kafama yatmaya başladı her ay düzenli olarak 10 adet com uzantılı alan adını ücretsiz ayın en aktif 10 üyesine dağıtabilirsin. Bu şekilde veya çeşitli kampanyalar yaparak ileriye taşıyabilirsin.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bende böyle bir proje üstünde çalışıyorum. Farklılıkları düşünüp birkaç arkadaşla birlikte hayata geçirmeye çalışacağız. Tabi sizin söylediklerinizden fazlası, rakiplerden ayıran özellikler var. Fikir çalmak gibi olmasın diye yazma gereği duydum. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu tür bir proje geliştirmek isteyip, diğer bütün sistemlerin (wmaracı, *** vb.) önüne geçmek için onlarda olmayıpta sizin yapacağınız tek bir sistem var. O da ödeme havuzu sistemi. Yani bu tarz ticaretlerde **************lık haddinden fazla olmaktadır. Eğer, sahibinden.com, sanalpazar gibi ödeme havuzu sistemi yapabilirseniz bu tür ticaret yapmak isteyen bütün site sahipleri otomatikman size kayacaktır. Bu kadar basit. Eğer bunu yapamıyorsanız kusura bakmayın tutunamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-