Öncelikle SelamünAleyküm. Merhabalar, hayırlı işler herkese. En güzel projeme ilgi gösterecek imkanım olmadığı için ve mobil olarak yonetebilecegim bir siteye ihtiyaç duyduğum için bu sefer bana tamamen uzak bir alana yöneldim. İcerik kadınlarla ilgili. 5 gün kadar önce onedio konsept bir tema aldım,alan adı, logo ve hosting derken masraflar 150 TL ye dayandı. Bu noktada ortağım makale satın alacağını belirtti ama ***** sorun yaşatıyor 2 haftadır aynı şekilde o da mobilden giriyor.
Kendi başıma 3 makale yazdım 1 tane de taslak olarak kayıtlı ama devamını getiremedim kaldı öyle.
Şimdi gönüllü yazar vb bulamayacağımı biliyorum bu nedenle konu bunla alakalı değil. 1 aylık makale paramız hazır 300 kelimeden yazdırmayı düşünüyoruz. Ama makale alınana kadar kendimiz yazmalıyız.
Gelelim isteğime, bana bir erkek olarak yazabileceğim makale içeriği söyler misiniz? Direk hatta başlık söyleyin ona göre araştırma yapar yazarım. Yanı isteğim direk konuyu söylemeniz yönünde. Bana yardımcı olur musunuz?