lostyazilim
tr.link

Çözüm Süreci Bitti !

18 Mesajlar 2.555 Okunma
lstbozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

emirhanmacit adlı üyeden alıntı

Bahsettiğin şahsın çoğu icraatını beğenen birisi olarak bu alanda fazlaca yanlışlar yaptığını düşünüyorum. Hükümet; besle kargayı oysun gözünü misali doğu kesiminden oy kaybetmekle kalmayıp, milliyetçi kesimden de büyük oy kaybetmiştir. Yani akılları başlarına yeni geldi diyebiliriz. Çözüm süreci denen ölü uygulama da bittiğine göre şu anda vatanını seven bir parti olarak gözüken MHP'nin koalisyon ışıklarını yakması beklenmez mi ? Yoksa Bahçeli'nin raconu, ülkenin ahvalinden daha mı önemli ?

Ben de padişahımızın bir tek çözüm sürecindeki tutumunu beğeniyordum. Fark etti ki milliyetçi seçmen>Kürt seçmen.
emirhanmacit

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

emirhanmacit emirhanmacit www.oltutesbihcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tıp Fakültesi Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 42 / 22
  • Ticaret 10, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Fark etti ki milliyetçi seçmen>Kürt seçmen.

Aynen öyle. Her iki kesimin de oyunu almaya kalkarsan iki kesim de tekmeyi vurur, kalırsın ortada. Belli bir rotası olmalı her partinin. Bu ülkede artık herhangi iki kesimin birleşmesi imkansız.

Ek Olarak:

Ben de padişahımızın bir tek çözüm sürecindeki tutumunu beğeniyordum.

Evet kendi seçmenin beğenmediği fakat diğer seçmenlerin beğendiği ölü bir uygulamaydı.

oltutesbihcim.com

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

emirhanmacit adlı üyeden alıntı

Aynen öyle. Her iki kesimin de oyunu almaya kalkarsan iki kesim de tekmeyi vurur, kalırsın ortada. Belli bir rotası olmalı her partinin. Bu ülkede artık herhangi iki kesimin birleşmesi imkansız.

Ek Olarak:

Evet kendi seçmenin beğenmediği fakat diğer seçmenlerin beğendiği ölü bir uygulamaydı.

Ölu olduğunu düşünmüyorum hem 2 sene şehit verilmedi hem de Kürt halkı olması gereken demokratik haklara kavuştu. Bu senelerce ertelenen bir sorundu.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

Ölu olduğunu düşünmüyorum hem 2 sene şehit verilmedi hem de Kürt halkı olması gereken demokratik haklara kavuştu. Bu senelerce ertelenen bir sorundu.

Verilmedi değil, bilinmedi. Oturduğumuz yerden bize gösteren sadece medya veya eş dost telefonları var. Hakkaride askerlik yaparken var olan çatışma ve kayıplarla ilgili Ankaradaki ailem tek bir kelime haber sahibi değildi.
emekli64

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Alman destekli bir terör örgütünden bahsediyoruz arkadaşlar. Kamplarına avrupalı uçaklardan yardımlar iniyor. Eğer hükümet net bir adımla o dağları başlarına yıkmazsa uzun süre daha devletin kanını emecek bu sülükler.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

daralll daralll WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
Çok tarafsız bir yazı olmuş. hala bu safsatalara inanan var.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Çözüm süreci hiçbir zaman olmamıştı zaten. Sizin çözüm zannettiğiniz süreçte pkk şehirde yapılandı, dağda yapılandı, nüfusunu artırdı ve envanterine yeni silahlar ekledi. Şimdi bu çözüm süreci mi oldu? Elbette bu süre içinde şehit vermedik tamam güzel. En azından böyle biliyoruz. Ama pkk gittikçe güçlendi. İngiltere, Almanya, Fransa, Amerika, Rusya, İran ve İsrail arkasında bu örgütün. Biz hala ABD'nin müttefiki olduğumuzu zannediyoruz. Türkiye'yi bölmek için birbiriyle düşman olan ülkeler dahi el ele tutuşuyor. Tüm ülkeler el birliğiyle bizi bölmeye çalışıyor. Az mı gördük ABD'nin pkk'lı leşlere silah verdiğini? Bütün suçu da dış ülkelere atamayız tabi ki. Bir örgüt bitsin diye diye örgüte binlerce silah veren de suçlu. Amaç bizi böldükten sonra İsrail'i büyütmek. Bu sayede Amerika da petrol elde edecek. Bütün bu olanlara daha geniş açıdan baktığımızda ise hepsinin kaynağı "dünyanın derin devleti".

Şunu demek istiyorum. Bu tür olaylarda tek bir sorumlu aramayın. İyi zannettiğiniz insanlarda destek veriyor olabilir. Bu derin meselelerde şu suçlu diyemeyiz. Batı'dan tutun, hükümetin yanlış politikalarına kadar binlerce faktör etkili terörde.

DisOrientedb DisOrientedb YouGiveUp? Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 115 / 67
  • Ticaret 14, (%100)
IŞİD ile PKK ile mücadele filan diyoruz, IŞİD Türkiye'ye savaş açtığını filan söylüyor e o zaman daha bugün çekilmiş bu görüntüler ne?
http://www.ntv.com.tr/video/turkiye/isid-militanlari-turkiye-sinirinda,_nYk5oq8_kayRSnn8B8f5g

adamlar sınırda kamyondan malzeme boşaltıyor. Bu mu IŞİD'le mücadele? Valla çok çetin mücadele ediyormuşuz bu kadar sert davranmasın ordu ya.

Böyle görüntüleri gördükten sonra Ekşi'de PKK ve IŞİD harekatları gaz almaya çalışmaktan başka bir şey değil diyenleri daha fazla dikkate almaya başladım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al