Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi geceler arkadaşlar ;
Programlama dillerini öğrenmek istiyorum sıfırdan anlatım yapılan cd kitap vs bildiğiniz eğitim setleri varmı ?
Doğru düzgün olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
1019apps
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
A'dan Z'ye PHP'yi şiddetle tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
A'dan Z'ye PHP, gerçekten çok güzel bir kitap, anlatımı on üzerinden on alır. Rıza Çelik'in diğer kitapları da çok güzeldir. A'dan Z'ye CSS ve A'dan Z'ye JQUERY, ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim; ne kadar iyi anlatırsa anlatsın her şey senin anlama kabiliyetindedir. Kodlamayı anlayabilen bir beynin varsa, bu 3 kitap sana çok şey kazandırır. Yoksa ezberden öteye götürmez.
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıfırdan öğretiyorsa benim için hiç bir problem yoktur ilginiz ve öneriniz için ikinizede çok teşekkür ederim.
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bunları da kullanacağım sonuç olarak zaten sıfırdan öğrenmeye başlayacağım için bir çocuktan farkım bulunmuyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ne php allah aşkına, türkiye de adam akıllı firmaların %90ı C# kullanır. bir kariyernete gir gör ilanları. Bence ilk C# öğren sonra java. KODLAB'ın kitapları olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Php için Tayfun Erbilenin videolarını da şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle öğrenirsin oradan. Ama kitap alma demiyorum. Bu işlerde farklı anlatımlar her zaman fayda sağlar. Kitabı da mutlaka al diyorum.
C# ve Java tavsiye edilmiş ama ben php öğren derim. C# öğrenmeye çalışacaksın sonra sıkılacaksın zor gelecek bu işlerden vazgeçeceksin. Önce php öğren sonra istersen onları da öğrenirsin. Hem php öğrendikten sonra onlara başlarsan öğrenmen daha da kolaylaşır.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)