lostyazilim
tr.link

bumerang kullananlar

44 Mesajlar 9.373 Okunma
acebozum
tr.link

SmmPaneliComTR SmmPaneliComTR SmmPaneli.Com.T Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
Ne derseniz diyin bumerang en azından çok iyi bir proje kimse bunun aksini söyleyemez.

Yazdığım makalaler paylaşılıyor , pr 7 , pr 8 backlink alıyorsun. Dmoz gibi . Hemde bir kaç sitede birden. Üstelik bir makale ile para kazanıyorsun. Yani aslında şikayet etmeyin kiminin sitesi belki bu yüzden gelişti bilemezsiniz şans meselesi çok kullanıcı var :)

Ayrıca bende katıldım platin üyelik verdiklerinde şaşırmıştım , kullanıyoruz bakalım :)

elektronikssl
webimgo

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
1 liraya kendi sitelerinde bumerangdan gelen teklifleri yayınlayanlar 5 liraya başka sitelerin tanıtım yazısını yayınlamıyorlar. Bumerang işi biliyor. Oldum olası sevmedim zaten.
tolga07

kişi bu mesajı beğendi.

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

SyncMaster adlı üyeden alıntı

Ne derseniz diyin bumerang en azından çok iyi bir proje kimse bunun aksini söyleyemez.

Yazdığım makalaler paylaşılıyor , pr 7 , pr 8 backlink alıyorsun. Dmoz gibi . Hemde bir kaç sitede birden. Üstelik bir makale ile para kazanıyorsun. Yani aslında şikayet etmeyin kiminin sitesi belki bu yüzden gelişti bilemezsiniz şans meselesi çok kullanıcı var :)

Ayrıca bende katıldım platin üyelik verdiklerinde şaşırmıştım , kullanıyoruz bakalım :)

Bir konu açmıştım şurada, parayı alırken paranın yarısından fazlası kesiliyor dediler. Ben de yakında bırakacağım zaten, teklif geldiği de yok.

Are you alright?

digitall digitall www.halitalptekin.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Security Consultant
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 0 / 35
  • Ticaret 18, (%100)
Valla bumerangı belkide en aktif kullananlardan birisiyim.Yazarkafe olsun hurlist olsun düzenli olarak günde 200 tekilim var.Bunun yanında hürriyetten de ayda 500 tekil geliyor.Ama bu aralar bu sayı artıyor.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al