2 yıldır Profesyonel Haber Editörlüğü ve makale hizmeti vermekteyiz. Sizlerde sağlam bir editör ekibiniz olmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

GOOGLE NEWS

Eğer siteniz Google news kayıtlı ise sizlere Google news uyumlu editörlük hizmeti verebiliriz. Başlık ve açıklama özgün bir şekilde haber girişi yapılır ajans aboneliğiniz varsa eğer resimler o ajanstan çekilir eğer yoksa telif hakkı yemeyecek bir resim ayarlanır ve ekleme işlemi yapılır. Haber başı ücretimiz 0,30 :tl dir.

Günde ortalama [B]100 haber ekleme limitimiz bulunmaktadır.[/B]

Google News hedefiniz varsa eğer sizlere ücretsiz destek sunuyoruz ve sizlere başvurunuz konusunda, sitenizde gibi ayarlamalar yapacağınıza dair bilgilendirme yapıyoruz.


NORMAL HABER EDİTÖRLÜĞÜ

Açıklama, Başlık ve İçerik özgün olmak üzere haber ekleme işlemleriniz gerçekleşmektedir. Yazılan haberlerde yazım hatası bulunmamaktadır ve sade haber konu alınmaktadır. Google news uyumlu olması adına haber girişleri minimum 150 kelimeyi ön görmekteyiz. Haber başına ücretimiz ise 1,25 :tl dir.

(istediğiniz kelime 150 kelimeden yüksekse eğer fiyatta güncelleme olur.)

Günde ortalama 30 haber girişi ekleme limitimiz bulunmaktadır.


- REFERANSLARIMIZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ -

İLETİŞİM BİLGİLERİ
skype: alpaslan.gokce.12 (Alpi)
Telefon numarası: 05071461403


Yazılarımızı profesyonel ekibimiz ile ofis ortamında yazıyoruz ve düzenli saatler içerisinde ekleme işlemlerinizi yapıyoruz. Detaylı bilgilendirmeyi bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.