Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım ama maalesef kimse sorunun sebebini veya çözümünü bulamadı. Şimdi tekrar başıma geldi. İşin içinde Onedio da var.
Sitemdeki editörlerden biri tamamen özgün ve kaliteli bir yazı yayınladı. Yazı bu:
http://goo.gl/b5ZmoV
FOTOĞRAF KALİTESİNDE OYUN yazıldığında ilk sıradaydı. Zaten yazılarımız anında index alıyor. Bu yazı yayınlanalı 9 gün oldu. Yani yeterince süre geçti. Daha sonra biraz da olsa hit çekebilirim diye Onedio'da bu yazıyı paylaştım. Daha sonra bir mail geldi. Yazı kısıtlamalı olarak paylaşılmış. Yazı da bir yazılım önermiştik. Bundan dolayı sanırım reklam olarak işaretlenmiş yazım. Ve sadece benim profilimde yayınlanmış. Ben de yazıyı sildim ve hesabımı da sildim Onedio'dan. Ertesi gün (bugün) aynı kelimeyi aradım ve sonuçlarda yoktu. Sıra bulucuları kullanarak baktım ve ilk 300'de yok.
Özet: Özgün ve indexleneli 9 gün olan yazımı Onedio'da paylaştım. Ardından maalesef ilk sırada olan yazım ilk 300'de bile yoktu. İlgili aramada son sayfaya gittim. Bu yazıyor:
Size en alakalı sonuçların gösterilmesi için yukarıda görüntülenen 284 sonuca benzer bazı girişler çıkarıldı.
İsterseniz, aramayı çıkarılan sonuçlarla birlikte tekrarlayabilirsiniz.
Aramayı çıkarılan sonuçlarla tekrarladığımda ise 2. sırada Onedio'nun hemen altında oluyor.
Bu durumdan dolayı moralim oldukça bozuk. Yazıyı Google gibi getir yaptım. Pingledim birçok servise. Aslında tam olarak sonuçlarda var ama ilgisiz olarak işaretli. Lütfen en ufak bir fikriniz bile varsa yazın. Şimdiden teşekkürler.