lostyazilim
tr.link

Adsense Hesabım Onaylanmadı, bakın Lütfen

17 Mesajlar 2.131 Okunma
acebozum
tr.link

kodblogcum kodblogcum Türkçe blogger temaları Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 90 / 36
  • Ticaret 0, (%0)

nicktr adlı üyeden alıntı

Merhaba sitenize öncelikle yok ise gizlilik politikası - kullanım koşulları sayfası ekleyiniz sitenizde bulunan sayac alexa rank vs şeyleri kaldırın google analtycs kullanın sitede yer alan oyun hileleri paylaşımlarını silin linklerden google index sildirin yazı içinde youtube video falan varsa onları silerek yeni mail hesabıyla yeniden başvuru yapın 2-3 gün geçsin aradan dediklerimi imzamdaki sitede adsende makalelerini okuyarak kolaylıkla yapabilceğini düşünüyorum iyi günler
hocam aynı hatayı bnde almıştım sizce neler yapmalıyım blog adresim :bloga gitmek için tıklayın

Ek Olarak:

Merhaba sitenize öncelikle yok ise gizlilik politikası - kullanım koşulları sayfası ekleyiniz sitenizde bulunan sayac alexa rank vs şeyleri kaldırın google analtycs kullanın sitede yer alan oyun hileleri paylaşımlarını silin linklerden google index sildirin yazı içinde youtube video falan varsa onları silerek yeni mail hesabıyla yeniden başvuru yapın 2-3 gün geçsin aradan dediklerimi imzamdaki sitede adsende makalelerini okuyarak kolaylıkla yapabilceğini düşünüyorum iyi günler
hocam aynı hatayı bnde almıştım sizce neler yapmalıyım blog adresim :bloga gitmek için tıklayın

http://kodblogcum.blogspot.com // Türkçe Blogger Temaları ve Blogger Destek
wmaraci
reklam

KaganUslu KaganUslu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

kodblogcum adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: hocam aynı hatayı bnde almıştım sizce neler yapmalıyım blog adresim :bloga gitmek için tıklayın

hocam imzamdaki siteden adsende almak icin kurallar makalesinde detayli bilgiler var orayi imceleyin lutfen

Ek Olarak:

Ek Olarak: hocam aynı hatayı bnde almıştım sizce neler yapmalıyım blog adresim :bloga gitmek için tıklayın

hocam imzamdaki siteden adsende almak icin kurallar makalesinde detayli bilgiler var orayi imceleyin lutfen
kodblogcum

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 90 / 36
  • Ticaret 0, (%0)

Ek Olarak:
ben yazınızı okumustum temayı değiştirmek için istiyorum ücretli bi tema var link bu ve bi 10 tane daha yazı ekleyip basvurmayı düşünüyorum

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

ben yazınızı okumustum temayı değiştirmek için istiyorum ücretli bi tema var link bu ve bi 10 tane daha yazı ekleyip basvurmayı düşünüyorum

Hocam tema onerilerim var fakat hangi tema adsende uyumlu degil bilmiyorum hocam onu daha bilgili kisilere sorabilirsiniz fakat pes etmeyin ozgun icerik girdikce elbet alirsiniz bende 2.onay beekliyorum

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 90 / 36
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam tema onerilerim var fakat hangi tema adsende uyumlu degil bilmiyorum hocam onu daha bilgili kisilere sorabilirsiniz fakat pes etmeyin ozgun icerik girdikce elbet alirsiniz bende 2.onay beekliyorum
hocam tema önerilerinizi alabilirmiyim bide bu tema uygun gibi görünüyo hemde tasarımı hoşuma gidiyo

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

hocam tema önerilerinizi alabilirmiyim bide bu tema uygun gibi görünüyo hemde tasarımı hoşuma gidiyo

Hocam wordpress icin sensational oneriyorum blogger hakkinda bilgim yok

Karargaht Karargaht WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 31 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Google bu işine belli olmuyor. Aynı hatayı ben kırk kere aldım. Üstelik eksik hiç bir şey yokken, yasadışı, illegal hiçbirşey yokken. 20 kere başvurdum neredeyse hep google politikası bilmem ne hatası aladım. En sonunda başa siteden başvurdum nasıl olduysa kabul olduda onun reklamını kullanıyorum şimdi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al