-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba Video Seosu hakkında neler yapılabilir, İmzamdaki websitesini kontrol edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Scripter
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
hocam kişisel blog açıcam nasıl bir seo uygulamam lazım
blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eski içerikleri yeniden düzenlemenin ve google gibi getir aracıyla tekrar göndermenin faydası olur mu?
yazı içinde anahtar kelime kullanımı, etiketleri tekrar girmek, görsel alt tagları eklemek gibi şeylerden bahsediyorum hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhabalar, benim bir sitem var ve bir proje üzerinde uğraşıyorum. Googlede sitemin ismini arattığımda projem indexlenmiş olarak görünüyor ve projem şuan tamamlanmadı, nasıl kaldırabilirim indexi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Trabzon Oto Kiralama
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar konuyu açtığınız için teşekkür ederiz.
bizim iki adet domainimiz var .com ve .com.tr ile biten
yapmak istediğimiz ise şu .com'a girenleri com.tr ye yönlendirmek ancak bunu yaparken seodan kötü puan almak istemiyoruz bunun için ne yapmamız gerekiyor acaba
com.tr nin ön planda olmasını istiyoruz sitemizi .com olarak almıştık şuan ise com.tr yi aldık oraya taşıyacağız ancak bilmeyenler için veya yanlış yazanlar için .com yazdımı com.tr ye yönlensin bunu nasıl yapmalıyız acaba.
301 yönlendirmesi diye birşey duyduk kısacası .com için seo çalışması olmayacak .com.tr için bir çalışma yapmayı düşünüyoruz tasarımımız bitince ama .com'uda kaybetmek istemiyoruz.