-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Programlama
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben rent a car sitesi yapmaktayım ve wordpress kullanıyorum ancak seo konusunda nasıl bir yol izlemeliyim bi önerisi olan varmı ataşehir rent a car ve rent a car anahtar kelimelerinde yükselmek için ne gibi bir öneriniz var paylaşırsanız sevinirim ve makaleler ne için önemlidir ? :confused:
Kişisel Blog - http://www.sosyalkisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim 17 yaşında isen muhtemelen çoğu şeyde yolun başındasın demektir.SEO kavramı çok geniş kriterlere sahiptir.Burada sitenin içerisindeki seo lar öncelikle düzgün yapılmalı.Bunun ile ilgili makaleler okuyabilir araştırma yapabilirsin, daha sonrasında site dışı seo ile ilgili araştırma yaparsan, en azından başlangıç seviyesindede olsa birşeyler yapmaya başlarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Programlama
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
expresstasarım adlı üyeden alıntı
Kardeşim 17 yaşında isen muhtemelen çoğu şeyde yolun başındasın demektir.SEO kavramı çok geniş kriterlere sahiptir.Burada sitenin içerisindeki seo lar öncelikle düzgün yapılmalı.Bunun ile ilgili makaleler okuyabilir araştırma yapabilirsin, daha sonrasında site dışı seo ile ilgili araştırma yaparsan, en azından başlangıç seviyesindede olsa birşeyler yapmaya başlarsın.
senin bir önerin varmı site içerisindeki seodan kast ettigin nedir biraz açıklarmısın
Kişisel Blog - http://www.sosyalkisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yoast seo yu kur o sana az cok yol göstericek ona bakarak site içi seonu ayarlarsın site düşü seoda backlinkler tanıtım yazıları vs oluyor onlarıda okursun bir sürü makale var