Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
drcag adlı üyeden alıntı
Aslında tek bir konuya yönelmiş siteleri google news seviyor ve kendi konusunda gerçekten öne çıkarıyor. Google news başvurusu yaparken sadece bu konuda haber yaptığınızı belirtmenizde fayda var. Ancak siteniz her daim güncel olmalı ve her gün haber yazmalısınız. Ajans aboneliği şart değil. Ama yazılarınızın bir bölümü haber niteliğinde olmalı.
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ufak bir vaktinizde 2 dakikalık imzamdaki sitemi inceleyebilir misiniz rica etsem? Şans var mıdır gibisinden ?
Eğitim haberi siteleri var aslında ama haberlerine bakıyorum, siyaset, magazin allah allah yani :) Spor haberi bile paylaşıyorlar. Ama adları eğitim sitesi. İndex için yapıyorlar sanırım, anlaya da biliyorum fakat benim böyle bir gayem yok. Amacım sadece eğitim sitesi olmak. Zaten dediğim gibi sadece haber sitesi de değil sitem.
Göz atabilecek fırsatınız olursa düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ozzyfb adlı üyeden alıntı
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ufak bir vaktinizde 2 dakikalık imzamdaki sitemi inceleyebilir misiniz rica etsem? Şans var mıdır gibisinden ?
Eğitim haberi siteleri var aslında ama haberlerine bakıyorum, siyaset, magazin allah allah yani :) Spor haberi bile paylaşıyorlar. Ama adları eğitim sitesi. İndex için yapıyorlar sanırım, anlaya da biliyorum fakat benim böyle bir gayem yok. Amacım sadece eğitim sitesi olmak. Zaten dediğim gibi sadece haber sitesi de değil sitem.
Göz atabilecek fırsatınız olursa düşüncelerinizi merak ediyorum.
Çok haber sitesi olmadığı ve wordpress sitesi olduğu için biraz zor ama bi şansınızı deneyin.
O siteler google news sitesi olmadan önce sadece eğitim sitesiydi. News sitesi olduktan sonra diğer konulara doğal olarak dahil oldular.
Bu arada isterseniz sitemizde yazar olarak eğitim yazıları yazıp belli sayıda yazınızı sitenize link verebilirsiniz.
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bitmiş bir güncelleme yok devam eden bir güncelleme var bolşans.
imkansız diyenler hep yanıldılar...
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hayırlı olsun :) Bakalım ilerleyen günlerde neler olucak
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
drcag adlı üyeden alıntı
Çok haber sitesi olmadığı ve wordpress sitesi olduğu için biraz zor ama bi şansınızı deneyin.
O siteler google news sitesi olmadan önce sadece eğitim sitesiydi. News sitesi olduktan sonra diğer konulara doğal olarak dahil oldular.
Bu arada isterseniz sitemizde yazar olarak eğitim yazıları yazıp belli sayıda yazınızı sitenize link verebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkürler.
Yazarlık deneyimim pek yok ama ayrıntılı bir şekilde konuşalım isterseniz şartları.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
sage
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uçtu deyince banlandı falan sandım google'dan :D gözünüz aydın, bol kazançlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hayırlı olsun devamlı bol kazanç getirsin inşallah
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Teşekkürler...
News hakkında soru soran ve özel mesaj atan çok kişi olmuş. Özel mesaj kutum dolduğu için cevaplayamadım. Google news ve diğer soruları olanlar buraya mesaj atarsa cavaplamaya çalışırım
izayin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
news kaydı için nekadar süreli bir site olmak gerekiyor ve özgün olması şartmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ozgunluk olmasindan ziyade cok guncel olmak gerekiyor. Haber sitesisin ve mansette 3 gun onceki haber var ve yeni haberler cok gec geiyorsa siteniz kabul edilme sansi cok dusuk. Sure sinirlamasi yok ama eski siteler ony icin sansli tabi ama cok yeni sitelerde kabul edilebiliniyor.