netbozum
wmaraci reklam

Bayan facebook hesabı kasanlar

14 Mesajlar 1.926 Okunma
Toplam 14 mesaj ve 1.926 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

political political ... Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 9 / 105
  • Ticaret 38, (%100)
Bir hesabım var böyle benimde. Sitelere hit çekmek ve sayfalar için kullanıyorum. Ama çok sıkıntılı yahu. Şuan 5k takipçisi var. 1k civarı arkadaşı var. Hergün 50-60 kişiyi daha kabul ediyorum bir türlü bitmiyor :D Üstelik herhangi bir yere birşey de yazmıyorum. Sadece profilde ve hesabında sayfalarında paylaşım yapıyorum.

Bir de gelen mesajlar var tabi. Kontör(tl) atmak isteyeni mi dersin, para göndermek isteyeni mi dersin, telefonla arayıp konuşmak isteyeni mi dersin yığınla mesaj geliyor. O yüzden artık mesajlara hiç bakmıyorum. Nasıl bir millet olmuşuz çözemedim arkadaş ya :D

wmaraci
reklam

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

political adlı üyeden alıntı

Bir hesabım var böyle benimde. Sitelere hit çekmek ve sayfalar için kullanıyorum. Ama çok sıkıntılı yahu. Şuan 5k takipçisi var. 1k civarı arkadaşı var. Hergün 50-60 kişiyi daha kabul ediyorum bir türlü bitmiyor :D Üstelik herhangi bir yere birşey de yazmıyorum. Sadece profilde ve hesabında sayfalarında paylaşım yapıyorum.

Bir de gelen mesajlar var tabi. Kontör(tl) atmak isteyeni mi dersin, para göndermek isteyeni mi dersin, telefonla arayıp konuşmak isteyeni mi dersin yığınla mesaj geliyor. O yüzden artık mesajlara hiç bakmıyorum. Nasıl bir millet olmuşuz çözemedim arkadaş ya :D

Aslında bu sosyal deney yani gerçekten ekleyenlere bakıyorum 20 yaşından tutunda 60 yaşına kadar var :D

muhammedkrmn muhammedkrmn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 1 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
2 günde kasıyosun ismini değiştirip sayfaya çeviriyosun böylece çok çok yapıp sayfaları birleştirebilirsin sanırım.

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

muhammed k adlı üyeden alıntı

2 günde kasıyosun ismini değiştirip sayfaya çeviriyosun böylece çok çok yapıp sayfaları birleştirebilirsin sanırım.

Satılırsa daha karlı olur diye düşünüyorum.

Ek Olarak: Aslında blog sayfasıyla ilişkilendireceksin, seo reklam falan hiç uğraşmazsın... En az 5000 hit garanti olur.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al