-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mücevherat
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar biz kuyumculuk sektöründe atölye kısmındayız. e-ticaret sitemizi kurduk müşteri bekliyoruz. google adwors reklamı verdiğimiz zaman satış yaptık. Sektör güçlü firmalarla dolu ama çok basit firmalar üst sıralarda yer alabiliyorlar. Bizde organik olarak üst sıralarda yer almak belli kelimelerde ilk sayfada yer almak kısacası e-ticaret yapmak istiyoruz. sitemizi inceler yorum yaparsanız çok sevinirim. Birde burada seo çalışması yapan birçok arkadaş ve reklamları var. tavsiye edebileceğiniz uygun yollu kişiler ve seo firmaları varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. pirlantaatolyesi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Merhaba siteniz zamanla oturacaktır.Aynı sektörde olan forum sitelerinde tanıtım veya makale paylaşarak sitenize alakalı link almış olursunuz.Aynı sektörden olan tanıdıklarınız varsa sitenize link çıkışı yaparak anahtar kelimelerde yükselebilirsiniz.Aslında birçok etkende var ama acele etmeyin.Sitenize blog kurup güncel bilgiler paylaşabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sitenizin tam olarak yerleşmesini bekleyin hemen çalışmalara başlamayın sitenize bir blog kurarak sektör hakkında ipuçları paylaşabilirsiniz mücevherleri tanıtabilirsiniz.Daha sonra ufaktan seo dış seo çalışmalarına başlayabilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mücevherat
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim sektör zor rakipler güçlü blog kurmanın bu denli faydali oldugunu düşünmemiştim. Blog yazarken nelere dikkat etmek gerekir bunlarla ilgili bir kriter var mi acaba sistem nasil işliyor acep :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lütfen yanlış anlamayın ama bir eleştiri ile başlayacağım. Kullandığınız altyapı seo konusunda iyidir. Burada artınız olacak. Yanlız, kendinize özel tasarım yaptırmışsınız ama tasarım bence yeterli değil. Daha can alıcı daha akılda kalıcı birşeyler yaptırsaydınız. Satış sadece seo ile arttırılmıyor. Resim ve konsepte en az onlar kadar önemli bence. Akılda kalınki müşteri ikinci defa üçüncü defa hatta herzaman size gelsin. Siz özel ürün satıyorsunuz bence siz özel olmalısınız herkez sizden ürün almaz. Bilinçli insanlar aşır. Kalite görsellik sizde çok önemli. Beni yanlış anlamyın sadece yardımcı olmak amaçlı söylüyorum siteniz sıradan olmuş. Logonuz güzel ama patlamamış. Onu patlatmalısınız. Türkiyenin en çok sattan e-ticaret sitelerine bakın hepsinde sadelik-kurumsal renk ve görsellik ön plandadır. Bu yüzden ürün vtriindeki ana sayfada yer alan ürünlerin resimlerini biraz da büyütün. Büyütünki insanlar ona odaklansın. Gözleri başka birşey görmesin. Sakın ola sitenizi gereksiz logolarla doldurmayın bence rapidssl, güvenli alışveriş .. bunlar okadar da önemli değil artık onları çokda ufak verebilirsiniz. Seoya gelince bence ilk etapta kendinize 10 kelime seçin ve hep o kelimler üzerinde makale yazı ve paylaşımlar yapın. Arkadaşların dediği gibi bir anda asılmayın. Sosyal medyayı özellikle sizin çok iyi kullanmanız gerekir. Görseliniz çok iy olmalı. Mutlaka 2-3 günde bir o olmazsa haftada bir ürün girmeye çalışın. NE kadar güncel olursanız. O kadar değerli olursunuz. Tüm ürünleri aynı anda girmeyin. Yavaş yavaş yol alın. E ticarette yapılan en büyük hata hemen geri dönüşüm alacağını sanmaktır. Sabırlı olun. Belki aylarca iş yapamayacaksınz. Bu işte sonu bekleyen kazanıyor. Son bi tavsiye bannerı iyi kullanın gerçek kampanyalar yapın ve tek ürün odaklı olsun. Direk ürünü yönlendirin. Parayı banner ve ana sayfadan kazanacaksınız. Bunu ileride göreceksiniz. Ürün olmayan yazılı bannerlar kullanmayın. Boşa kürek çekersiniz. İyi görsel ve dolu içerik ile bunu çok iyi ifade edersiniz.
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mücevherat
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlginize Teşekkürler her görüşü dikkate alarak ilerlemeyi düşünüyoruz bilgi ve destek paylaşımlariniz bizim icin cok onemli zamanla hepsini duzeltiriz inşallah :)