Arkadaşlar herkese merhabalar. Müzik ile uğraşıyorum. Bende bildiklerimi insanlarla paylaşmak ve yeni başlayan arkadaşları bilgilendirmek için geçen hafta bir blog açarak aranıza katıldım.
Webmaster'lık olayında çok çok yeni ve bilgisiz olduğumu baştan söylemek istiyorum. Öyle ki hosting nedir Domain nedir bilmiyordum bikaç hafta önce :)
Araştıra araştıra bişeyler öğrendim. Kendi blogger sitemi açtım, bir adet domain aldım ve yönlendirme yaptım.
Sitem :) : http://www.gitarcini.com/
Daha sonra template işini çözdüm. Bir adet template ekledim. Header düzenlemeyi bilmediğimden headersız bir tema seçtim :) Aşağı doğru kayan resimleri ve yazıları nasıl değiştreceğimi bulmak 1 günümü aldı ama hallettim :D Yazdığım en son yazıların ana sayfadaki başlığına tıklanmıyor onu çözemedim hala :D
Yazılarımı kendim bizzat kendi bilgilerim ile kendim yazıyorum. Herhangi yabancı sitelerden çeviri falan yapmıyorum. Hatta görsellerin %90'ını bile photoshop ile kendim hazırlıyorum. Direk copy paste yaptığım görsel çok azdır.
Daha sonra bu bloglardan gelir edildiğini öğrendim. Malesef piyasa evden para kazan, ordan para kazan, burdan para kazan, oturduğum yerden 5000 kazandım tıkla, amuda kalkıp ayda 3000 kazanıyorum nasıl mı? özel mseaj atın söyliyim tarzında resmen sürüyle çakal kaynıyor.
Bende araştırırken bu olaylardna sıyrılmış ender forumlardan biri olan burayı buldum. Üye olmadan önce forumda iyice gezindim. Seo nedir ne değildir araştırdım. Ordan burdan topladığım bilgilerle seo analizini %70 %75 civarına kadar yükselttim. Burdan sonra ne yapacağımı tam bilmiyorum :D
Sizden ricam sitemi inceleyip olumlu olumsuz (özellikle olumsuz :) ) kısımları söylerseniz düzeltme yönüne gitmek istiyorum. Aklıma takılan soruları bu başlık altında sormak isterim, cevaplarsanız çok memenun olurum.
Uzun oldu ama sağlık olsun :D Teşekkür ederim...