-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
S. A.
Liseye bu sene başlayacak bir yiğenim var. Veri programcılığı bölümü okuyacak. Java yada C dilini öğrenmek istiyor. nereden başlamalı nasıl bir yol izlemeli. Bu diller ağır gelir mi? Daha önce kendim araştırma yapmıştım. Okumakla tecrübe etmek farklı oluyor. İşi bilen arkadaşlar tavsiye isteyeceğim. Ne tavsiye edersiniz.
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
A.s.Üniversite son sınıf öğrencisiyim bölümüm Matematik-Bilgisayar.Gördüğüm diller pascal,c,c++,c#,java.Veritabanlarını da gördüm.Benim kendi görüşüm c dilinden başlaması.En azından programcılıkla ilgili kafasında bir şey oluşsun.Ondan sonra java diline baksın hangisine kendisini daha yatkın hissederse onla devam etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
C den başlamasın. Yazılım işini yazılımcı ya soracaksın. Türkiye nin en iyi yazılım bölümü nü barındıran üniversite Bahçeşehir bile c den başlatmaz.artık vakit kaybı c falan. Eğer ben kullanıcıların kullanacağı uygulama geliştirmek istiyorum ne biliyim facebook yapmak istiyorum falan gibi kullanıcılar la iletişime Geçen birşey istiyor sa java olabilir c# olabilir ama mobil piyasası çok kazandırıyor şuan bence java öğrensin ilk.
C gereksiz değil yanlış oldu ama adam otomasyon yada donanımla haberleşerek bir ürün sergilemek istiyorsa o zaman c. Kendisinin ne istediği önemli burada dili etkiler
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
dil farketmez önce yazılım mantığını öğrenmek gerek. c, c#, python, java çok zor diller, çabuk bıkar. bence ilk visual basic öğrensin. hem çok kolay hemde türkçe kaynak fazla.
mantığını anladıktan sonra istediği dili öğrenir.