-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kolay gelsin hemşerim :)
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ya bu adama bok atacak kadar bu işlerden uzak insanlar yazmasın bari moral bozmasınlar.
Uzun süredir tanıyorum hep olumlu etrafına da fayda sağlamaya çalışan iyi de niyetli bir arkadaş. Ne güzel şurada herkesle paylaşarak bir deney yapıyor ev alacak kadar kazanırsa vallahi en az onun kadar bende sevineceğim. Ben de kiradan bıktım her ay 550 550 canıma tak etti artık , ben 50 lirayla başlayarak host alacak param bile yokken çocuğun bezini alamayacak durumdayken giriştiğim işte 2 yılda 1.5 ev parası kazandım ama 2 ev bakıyorum üstüne hukuki sorunlardan dolayı dünya para harcamak zorunda kaldım bir de google güncellemeleri falan derken bir türlü evi alacak kadar parayı kenara koyamadım, araba aldım yaşam standartım çok yükseldi iyi kötü biraz da birikim yaptım, ama ev almayı bende çok istiyorum :)
Ben ki hiç bir şey bilmezken internet sitesi açarak bu kadar çok para kazandım evimi bu işten geçindirecek duruma geldim, Sametin bir kaç senede bu işten bina dikeceğini düşünüyorum :) iş inanmakta bitiyor ve bu adam inanıyor çalışıyor yılmıyor benim kadar tembel de değil sürekli girişimler yapıyor
15 gün içinde bende sıfırdan, değişik, hiç olmayan geniş çaplı hite ulaşabilecek bir proje ile tekrar başlamak, o heyecanı yaşamak, ayrıca yeni bir gelir kapısı daha açmak istiyorum. Senin çalışmalarla eş zamanlı olmayacak ama yetişirim umarım :D
Hiç bir şey hedef kelimede yükselişi tepeye oturuşu orada kalışı her gün her gün izlemek kadar zevkli değil :) ( kazanılan parayı bankadan çektikten sonra ki o mutluluk hissi hariç :D )
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
boş
-
-
Ad Soyad
A** Z**