Öncelikle başlıktan sorunumu ne kadar doğru ifade ettim bilmiyorum ama detaylı bir şekilde şöyle izah edeceğim;
Wordpress tabanlı bir film sitem bulunuyor. (www.netfilmplus.com) Sitemin ismini doğrudan uzantısız bir şekilde Google'a arattığımda (netfilmplus şeklinde) aşağıdaki görselde görebileceğiniz gibi;
www.netfilmplus.com/"tag"/xxx şeklinde listelemiş. Ancak bu "tag" ifadesi sanıyorum ki herhangi bir içeriğe eklediğim, içeriğin Google'da ön sıralarda bulunmasını istediğim için yazılan etiketlerden ibaret. Örneğin; hd izle, hd, 720p, izle, seyret gibi. Bunu ben yapmadım, ancak isterim ki Google netfilmplus.com/kategori/xxx şeklinde listesin. Eklediğim etiket (tag) lere tıkladığımda sayfa bulunamadı hatası vermekte, ancak kategori seçeneklerinden birine tıkladığımda; Örneğin "aksiyon", Google direk aksiyon kategorisine yönlendirir ve bu ziyaretçinin daha verimli sonuç almasını sağlar. Yine şöyle düşünüyorum; herhangi bir içerik örnek vermek gerekirse; x filmi izle içeriğine eklediğim etiketler, doğrudan Google'a netfilmplus kelimesini arattığımda karşıma çıkmakta yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi. Soru/Sorunum bundan ibaretti. Ben bu taglar yerine, site ismim aratıldığında kategoriler, yazılar veya sayfalar çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
KALICI BAĞLANTILAR ŞU ŞEKİLDE: