-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 4 aydır açmak ta olduğum bir Chat ve sohbet sitem bulunmaktadır. Fakat Dikkatimi çeken bir şey çoğu kelimede google de 1-2-3. sıralarda olmasına rağmen kullanıcı girişi sağlayamadım sizce sebebi ne olabilir. ?
http://www.muhabbetce.com
Türkiye'nin gelişmekte olduğu Chat ve Sohbet sitesi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Reklam tanıtım meşale büyük hitli siteye reklamizi yapin bakın o zaman galiba da artık milletimiz sohbet tarzı siteler girmek istemiyor facebbok twitter varken di mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla elimden geldiği kadar yapıyorum ama bir türlü istediğim seviyeye ulaşmıyor. Mesela beraber ortak olduğum arkadaşımla aynı anda aldık domainleri onun sitesinden kullanıcı geliyor bende yok. Bide işin aksi yönü ikimiz de aynı sistemde ilerliyoruz.
http://www.muhabbetce.com
Türkiye'nin gelişmekte olduğu Chat ve Sohbet sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman ve Yazar
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Bu tür şikayetlerde iki problemi sık görüyorum;
1- Seo yetersizliğinden kaynaklanıyor. Aranma oranı düşük olan kelimelerde ilk sıralarda çıkılması beklentileri yükseltiyor ama beklenenin aksine giriş olmuyor. Yani doğru kelimeler belirleyip onlarda yükselmek önemli.
2- Siz yenimisiniz bilemiyorum ama web konusunda yeni olan birçok dostumda gördüğüm, kendi google hesabı açıkken yaptığı aramalarda sitesini ilk sırada görünce gerçekten öyle olduğunu düşünüyor. Oysa başkaları için gerilerde... Sadece Google sizi tanıdığı ve o siteye ilginiz yüksek olduğundan ön sıralara yükselterek size sunabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Chat siteleri adwords basman lazım hocam. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Muhtemelen kelimelerin aranması düşüktür,kelimeleri ve siteleri yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.