Arkadaşlar Video sitem var videoları youtube'den çekiyorum. Lakin Adsense bana uyarı göndermiş Gönderdiği uyarı aynen yazıyorum.

Bu sorunu giderildi olarak işaretlediniz. Gelecekte reklamların devre dışı bırakılmasını önlemek amacıyla, ihlal olup olmadığını görmek için lütfen tüm sitenizi kontrol etmeye devam edin.
Örnek URL: http://www.onewideo.com/naked-and-funny-toy-tank-attack-hd_c55f857c1.html

İçerikle çakışan reklamlar

REKLAM - İÇERİK ÇAKIŞMASI: Program politikalarımızda belirtildiği gibi, yayıncıların Google reklamlarının davranışında herhangi bir değişiklik yapmasına izin verilmez. Bu, reklamların site içeriğinin herhangi bir bölümünü örtecek şekilde veya bir web sayfasının bazı bölümlerinin reklamların herhangi bir bölümünü örtecek şekilde yerleştirilmesini de içerir.

Otomatik yenilenen sayfa

OTOMATİK YENİLEME, YÖNLENDİRME VEYA ZAMANLAYICILAR: Program politikalarımızda belirtildiği gibi, yayıncıların Google reklamlarının davranışında herhangi bir değişiklik yapmasına izin verilmez. Buna reklamların otomatik yeniden yönlendirme veya otomatik yenileme yapılan sayfalara veya yerleşimlere konulması dahildir. Ayrıca yayıncılar, kullanıcıların video, oyun veya indirme gibi öğeleri görüntülemesinden önce belirli bir süre (yayın öncesi) gösterilen reklamlar yayınlayamaz.

Cinsel içerik

Google reklamları, yetişkinlere veya erişkinlere uygun içerik barındıran sayfalara yerleştirilemez. Aşağıdakileri içeren resim veya videoların yer aldığı sayfalar bu kapsamdadır:

Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık
Şeffaf veya transparan giysiler
Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar
Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri
İçeriğinizi aile için güvenli durumda tutmaya ilişkin daha fazla bilgi edinmek amacıyla, lütfen program yönergelerimizi ve politika ekibinin sunduğu bu ipuçlarını inceleyin.

DOĞAL OLMAYAN BİR ŞEKİLDE DİKKAT ÇEKME: Yayıncıların, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik etmesine veya reklam birimlerine aşırı dikkat çekmesine izin verilmez. Örneğin, sitenizde reklamlara dikkat çeken grafikler, oklar veya yanıltıcı görseller kullanılamaz. Buna, Google reklamlarının kayan kutu komut dosyalarının içine yerleştirilmesi de dahildir. Bu politikayla ilgili daha fazla bilgiyi Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz.

İstediği Videoyu yayından kaldırdım. Ama sanırım diğer videolarda da ilerde böyle bir sorun yapabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.