lostyazilim

Godaddy sınırsız web sitesi sorunu

8 Mesajlar 1.096 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KarsiyakaBilisim KarsiyakaBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar godaddy'den aylık 32 liraya

Sınırsız Web Sitesi
Sınırsız bant genişliği
Sınırsız Disk Alanı

özellikleri olan hosting aldım.sadece tek site ekliyebiliyorum reseller sandım ben bunu sınırsız web sitesi yazınca ama öyle değil galiba daha önce kullanan varmı bu hizmeti?

wmaraci
reklam

junior junior WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 50 / 27
  • Ticaret 1, (%0)
Disk alani uzerinde her domaine klasor atiyorsunuz o sekilde yapiliyor.

ahturkoz ahturkoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı hizmeti ben kullanıyorum kupon ile birlikte 150 TL ye almıştım yıllık. Evet birden fazla site ekleyebiliyorsun hepsi aynı ip adresinde oluyor. Panelinden kişisel Web Barındırma hizmetini yönet diyorsun. Buraya bir tane ana alan adı seciyorsun. Örnek veriyorum. xx.com şeklinde

Daha sonra Yönet kısmından Cpanele giriş yapıyorsun buradan istediğin kadar alan adı ekliyorsun.

Bunu reseller olarak kullanamazsın diye biliyorum bütün ftp kullanıcı şifrelerin siteadı@xx.com şeklinde olacak bir türlü o ilk ana alan adından kurtulamıyorsun. Bende yeni hosting alacam bu yüzden.

• Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ahturkoz adlı üyeden alıntı

Aynı hizmeti ben kullanıyorum kupon ile birlikte 150 TL ye almıştım yıllık. Evet birden fazla site ekleyebiliyorsun hepsi aynı ip adresinde oluyor. Panelinden kişisel Web Barındırma hizmetini yönet diyorsun. Buraya bir tane ana alan adı seciyorsun. Örnek veriyorum. xx.com şeklinde

Daha sonra Yönet kısmından Cpanele giriş yapıyorsun buradan istediğin kadar alan adı ekliyorsun.

Bunu reseller olarak kullanamazsın diye biliyorum bütün ftp kullanıcı şifrelerin siteadı@xx.com şeklinde olacak bir türlü o ilk ana alan adından kurtulamıyorsun. Bende yeni hosting alacam bu yüzden.

hepsini aynı ftp üzerinden yöneticem yani bi bakıma ana site sunucu gibi oluyo o zaman doğrumu anladım

Ek Olarak:

junior adlı üyeden alıntı

Disk alani uzerinde her domaine klasor atiyorsunuz o sekilde yapiliyor.

alan adlarım başka yerde.yönlendirme yapsam yeter o zaman dimi?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)
KarsiyakaBilisim
Evet bir tane ana ftp hesabı oluşturusan zaten vardır . ona girdiğin zaman public_html dosyasının içerisinde diğer tüm sitelerini görebilirsin.

Yeni domain eklerken yeni ftp hesabını işaretlersen sadece o domain içeriğini görebilirsin zaten hangi dosya yoluna girebilmesi gerektiğini gosteriyor.

public_html/yenialan.com şeklinde oluyor
Ftp kullanıcı adın : yenialan@xx.com şeklinde default atıyor sen istersen değiştirirsin ama çok fazla site eklersen karısmaması için site isimleri olursa iyi olur.

junior junior WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 50 / 27
  • Ticaret 1, (%0)
Yonlendirmede oluyor mu bilmiyorum, sadece godaddy hesabin uzerindeki alan adlari icin gecerli sanirim.
Cunku yeni alan olusturuken alan adlarindan sectirerek yapiyor.

• Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ahturkoz adlı üyeden alıntı

KarsiyakaBilisim
Evet bir tane ana ftp hesabı oluşturusan zaten vardır . ona girdiğin zaman public_html dosyasının içerisinde diğer tüm sitelerini görebilirsin.

Yeni domain eklerken yeni ftp hesabını işaretlersen sadece o domain içeriğini görebilirsin zaten hangi dosya yoluna girebilmesi gerektiğini gosteriyor.

public_html/yenialan.com şeklinde oluyor
Ftp kullanıcı adın : yenialan@xx.com şeklinde default atıyor sen istersen değiştirirsin ama çok fazla site eklersen karısmaması için site isimleri olursa iyi olur.

son bişey daha sorucam. benm ana alan adım a1.com diyelim ben yukardan addon domain yaptım. b1.com'u ekledim. dizine felan geldi. bu a1.com/b1 olarakta çıkıyomu.yani ana alan adımın dizinine geliyomu

• Üyelik 21.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 111 / 60
  • Ticaret 1, (%100)
KarsiyakaBilisim
Sadece Ortak sunucu - Ortak ip - Ortak Disk kullanıyorsun. Sen eğer bunu resseller gibi satacaksan ftp vereceksen ftp kullanıcı adının @a1.com tarafi sabit olacak :)

Ftp de girdiğin zaman dizin uzantısı public_html/b1.com şeklinde olacak.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al