Merhaba arkadaşlar,

Uzun dönem içinde olduğumuz sosyal medya sektöründeki tecrübelerimizi aktarabileceğimiz, üzerine çalıştığımız pek çok sektörden edindiklerimizle özellikle e-ticaret sitelerine katkıda bulunabileceğimize inandığımız bir hizmeti sizlere sunuyoruz.

Socialbakers destekli analiz ve takip programıyla en güncel ve net verilerin yanı sıra sosyal medya araçlarınızda kimlere ne kadar ulaşabildiğinizi kendiniz de değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca sunacağımız hizmet kapsamında sosyal medya araçlarında bulunan hesaplarınızı detaylı olarak gözlemleyerek analizini yapıyor, hedef kitleniz üzerinden nasıl bir iletişim kurmamız gerektiğini belirliyoruz.

En çok kullanılan sosyal medya araçlarının başında gelen facebook üzerinden facebook ads için bize ödediğiniz hizmet bedelinin bir kısmını size reklam yönetimi olarak geri sunuyoruz.









Ayrıca sormak istediklerinizi pm ve mail adresimiz aracılığıyla sorabilirsiniz.

* Fiyat bilgisi, ilgili olduğunuz sektöre göre gerekli analizler yapıldıktan sonra sunulabilir. Hangi sektörlerde çalışma hakkımızı saklı tutmak kaydıyla sadece tecrübe edindiğimiz sektörlerde hizmet sunacağımızı önemle belirtiriz.

* Ödeme Yolları: İşbankası, Finansbank, Halkbankası, Paypal

* İade Şartları: Hizmetimiz sonucunda socialbakers ve diğer sosyal medya analiz araçları veya sizin satışlarınızdaki net veriler ışığında memnun kalmamanız durumunda ödediğiniz tutarın tamamı tarafınıza hiç bir şart gözetmeksizin geri ödenecektir.

Ek Olarak: Forum dışı bir site ile anlaşılmıştır.


İŞ ALIMI AÇIK