Demeley
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel Dedektif
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar merhabalar bir sitemiz var üzerinde seo çalışıyoruz.
Ancak ne yaptıysak sırasını ilk beşe çekemedik bugun rakip analizi yaptım 2-4-7 yıllık siteler var anahtar kelimemde geçme imkanım var mıdır..?
Yoksa imkansız mı..?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Öncelikle imkansız diye birşey yoktur gerekli çalışmaları yaparsanız üst sıralara çıkabilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Anahtar kelimeleriniz ve sıralama durumunuz nedir ?
Fizello - Inspired by Colors
Demeley
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel Dedektif
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Anahtar kelimem 16. sıradaydım. 6. sıraya kadar çıktım şuuan 8. sıraya düştüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba, öncelikle elbette geçme imkanınız herzaman vardır ancak izlenecek yolu, analiz, teşhis ve tedaviyi doğru yapmanız lazım boşa kürek çekmemek için.. rakiplerden daha çok çalışmak lazım eğer rekabeti çok yüksekse.. rakip analizi yaparken, anahtar kelime bazlı rakip analizi yaptığını varsayarsak bu analizde sayfa backlinki bu backlinklerin site geneli ve sayfa ile ilgi alakası, anasayfadan o sayfaya site içi link dağılımı yüzdesi, sayfa anahtar kelime oranı, anahtar kelime odaklı sayfanızı destekleyen site içi ve site dışı sayfaların durumu, gerekirse rakip sayfalara anti seo benzeri pek çok konu başlığı mevcut.. bunlara paralel bir çalışmayla rekabeti çok yüksek bir kelime ise bile birkaç aya kaydadeğer olumlu değişimler elde edebilirsin, doğru bilinen yanlışlara odaklanırsan gerilersin.. anahtar kelimende 6. sıra ve 8. sıralardan bahsediyorsun ilk sayfadaki konumunun bir aşağı/yukarı oynaması çook farketmiyorsa bana kalırsa aramada ilk sayfada o sayfanın kalıcı olması üzerine yoğunlaş..