W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
arkadaşlar kurumsal firmaların web sitelerini yapıyorum adamlar dmoz kaydı istiyor ama gönderiyorum gönderiyorum eklenmiyor... firmalar dmoz için bana 300 500 tl arasında rakam veriyor ama malesef parada olsa elimde ekleyemiyorum bu yüzden paralı editör arıyorum para ile istediğim siteleri güncel olarak dmoz'a ekleyebilecek.
dmoz ticareti yapan arkadaşlardan rica ediyorum lütfen yardımcı olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Babacim bu şekilde ücret karşılığı teklif yaparak editörleri biz tahrik ediyormuşuz. Yanlış anlama ama bu iş ücretle olacak birşey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
parayla calisiyor dmoz zaten, mail atin farkli editorlere 150 dieyin, 200 derler tamam deyin para cebinize kalsin. Dmozun katkisi ne acaba cok merak ediyorum hal boyleyken..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ONEAL adlı üyeden alıntı
Babacim bu şekilde ücret karşılığı teklif yaparak editörleri biz tahrik ediyormuşuz. Yanlış anlama ama bu iş ücretle olacak birşey değil.
Bak bu sözüne katılıyorum, daha öncede açmıştınız bu konuyu ben size yorum yapmıştım. Ne ücretli alması hocam, afedersiniz ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyoruz bu şekilde. Almayacak adama bile; gel al paranı ekle, diyoruz.
Lütfen biraz duyarlı olalım, siz para ile eklettiniz diyelim. Dışarıda kalan binlerce kişi sitesinin hâlen eklenmesi için bekleyecekler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org