Teşekkür ederim, hemen deniyorum. Neticeyi bildiririm size de.
Ek Olarak:
Tavsiye ettiğiniz şekilde düzelttim versiyonu ve çalıştı şu anda.
Teşekkür ederim yardım için.
Bu arada kendi linkimize tıklama sayısına nasıl bakabiliyoruz program içerisinden ?
Bekliyorum merakla sonucunu.
Ek Olarak:
Tavsiye ettiğiniz şekilde düzelttim versiyonu ve çalıştı şu anda.
Teşekkür ederim yardım için.
Bu arada kendi linkimize tıklama sayısına nasıl bakabiliyoruz program içerisinden ?
Bekliyorum merakla sonucunu.
Şu anda linklerinize tıklanma sayısına bakamıyorsunuz ne yazık ki.2. versiyonda o özelliği de sisteme eklemeye çalışırım.
Ayrıca sistem henüz yeni olduğundan çok büyük beklentilere girmemenizi öneririm.Tabi sistemin büyümesi üye sayısına bağlı.Ve siz de yeni üyeler gelene kadar programı kullanmaya devam ederseniz yeni üyeler de sizin linklerinize tıklayarak size para kazandıracaktır.
Ek Olarak:
Kullanmaya başladım, 2 sorum var. 1- Program Skip ad'a tıklıyor mu, 2- sistemde kaç kullanıcı aktif olarak çalışıyor görebilir miyiz?
Ek: 17 hak kontrol değerim vardı program takıldı sonra sıfırlandı değerler :D
Ek: 17 hak kontrol değerim vardı program takıldı sonra sıfırlandı değerler :D
Ne yazık ki 20 hak_kontrol değeriniz olmadan çıkış yaparsanız ya da bir hata olursa o hakkınızı alamıyorsunuz.Fakat size yardımcı olmaya çalışırım.
Ek Olarak:
Bir de program 10 dk falan çalıştıktan sonra durdu ve yarın yine bekleriz şeklinde uyarı çıktı :)
Sistemdeki tüm linkleri tıkladığınızda o gün tekrar sistemi baştan başlatıp aynı linklere tıklayamazsınız.Bugünlük kazandığınız hakla linkinizi sisteme ekleyin ve yarın sistemi tekrar çalıştırın :)
Ek Olarak: Sistem Günceldir ! Üye sayımız her geçen gün artıyor ! Siz de katılın, siz de kazanın !