lostyazilim
tr.link

Ne yapmalıyım?

11 Mesajlar 1.244 Okunma
lstbozum
tr.link

Gupur Gupur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 28 / 70
  • Ticaret 30, (%100)
Merhaba arkadaşlar çok arada kaldım bir site açmayı düşünüyorum oyun haberleri oyunların durumlarını ve bu oyunlar üzerine çıkan yamaları paylaşmayı düşünüyorum tabiikide tek başıma değil bir arkadaşımda bana yardımcı olacak, diğer taraftan ise Youtu işine girsem mi diye düşünüyorum yeni bir bilgisayar toplayacağım youtube için oyun videoları mı çekmeyi düşünüyorum tabii twitch üzeirndne canlı yayınlarda var tabiikide, sizce hangisi site açmak mıdır yoksa youtube twitch mi lütfen yardımcı olun, hangisi daha iyi kazanç getirir?

wmaraci
reklam

pxjasius pxjasius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek PHP Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 57 / 53
  • Ticaret 7, (%86)
hocam site açmak la youtube twitch arasında dağlar kadar fark var ikisi çok alakasız şeyler

youtube kanalı mı yürüteyim yoksa twitch yayını mı yapayım diye bir soru daha mantıklı olurdu

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 28 / 70
  • Ticaret 30, (%100)

pxjasius adlı üyeden alıntı

hocam site açmak la youtube twitch arasında dağlar kadar fark var ikisi çok alakasız şeyler

youtube kanalı mı yürüteyim yoksa twitch yayını mı yapayım diye bir soru daha mantıklı olurdu

Şöyle düzelteyim site mi açsak yoksa youtube kanalı mı yürüteyim öyle diyeyim kazanç konusunda vs.

pxjasius pxjasius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek PHP Dev.
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 57 / 53
  • Ticaret 7, (%86)

Gupur adlı üyeden alıntı

Şöyle düzelteyim site mi açsak yoksa youtube kanalı mı yürüteyim öyle diyeyim kazanç konusunda vs.

hiçbir site işine girmemiş bir webmaster olarak konuşuyorum bana göre şu saatten sonra youtube dan ekmek çıkmaz para kazanmak için yapacaksanız direk site açın ama site açmak için (eğerki tema yapmayı seo ayar vs bilmiyorsanız) sermaye gerek ama pc toplayacağım demişsiniz youtube için onun yerine 4/4 lük bir site açın youtube dan kazanacağınız paradan daha fazla para kazanarsınız.

para içinse site isteğiniz oyun oynama doğrultusuysa youtube ama youtube da doğru düzgün tutulmak şu saatten sonra zor tutulmak istiyorsanız çok para dökmeniz gerek

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 28 / 70
  • Ticaret 30, (%100)

pxjasius adlı üyeden alıntı

hiçbir site işine girmemiş bir webmaster olarak konuşuyorum bana göre şu saatten sonra youtube dan ekmek çıkmaz para kazanmak için yapacaksanız direk site açın ama site açmak için (eğerki tema yapmayı seo ayar vs bilmiyorsanız) sermaye gerek ama pc toplayacağım demişsiniz youtube için onun yerine 4/4 lük bir site açın youtube dan kazanacağınız paradan daha fazla para kazanarsınız.

para içinse site isteğiniz oyun oynama doğrultusuysa youtube ama youtube da doğru düzgün tutulmak şu saatten sonra zor tutulmak istiyorsanız çok para dökmeniz gerek

Anladım saolun hocam, yokmu başka tavsiye :)

dogukanbatal dogukanbatal dribbble.com/dogukanbatal Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek UI Designer & Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** B**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 126 / 103
  • Ticaret 5, (%100)
Ah Ah bu Adblock yokmu batırdı herkesi gerçi bende kullanıyorum ama sadece youtube`da :( youtube işine girme yani :)

• Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 28 / 70
  • Ticaret 30, (%100)

dogukanbatal adlı üyeden alıntı

Ah Ah bu Adblock yokmu batırdı herkesi gerçi bende kullanıyorum ama sadece youtube`da :( youtube işine girme yani :)

Neden hocam adblock yüzünden mi

dogukanbatal dogukanbatal dribbble.com/dogukanbatal Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek UI Designer & Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** B**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 126 / 103
  • Ticaret 5, (%100)

Gupur adlı üyeden alıntı

Neden hocam adblock yüzünden mi

Aynen Adblock yuzunden coğu kişi youtube için kullanıyor.

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
Her iki alan için de net denklem kurabilirim :

başarı = para = kalite x (emek + içerik+ilgi+ emek + içerik+istek+içerik+emek+içerik )

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim artık youtube öyle bir boyuta geldi ki insanlar reklamlardan ilallah edip youtube reklam engelleme diye aratıp kuruyor block'u bu zamanla giderek çoğalacak hatta. Bir diğeri artık aklına gelecek en küçüğünden en büyüğüne herkes yt de Babam bile sordu bana bu youtube den nasıl para kazanılıyor diye :D o yüzden ben siteden yanayım

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al