lostyazilim
tr.link

Doktor Olan, Doktorluk Okuyan bi bakabilirmi ?

8 Mesajlar 650 Okunma
lstbozum
tr.link

caneraltinel caneraltinel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Girişimci & Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 252
  • Beğeniler 33 / 35
  • Ticaret 26, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık birkaç gün önce annemin sol memesinde kitle tespit edildi.
Doktor patoloji raporuna bakdığında kitlenin kötü huylu olduğunu ve kesinlikle acil olarak ameliyat edilmesi gerektiğini, ya üst doku komple çıkarılıp koltuk altına kadar temizlenicek veya sol meme komple alınacak dedi ve bize 4 bin lira gibi bir ameliyat ücreti ve devamında 2 yıl boyunca 15 günde bir kemoterapi için 10 15 bin tl gibi bir ücret çıkardılar ki bunu ödeyebilceğimizide sanmıyorum şuan için. (neden devlet hastanesine gitmediniz diyenler olucak devlet hastanesine gittik önce bizi çapaya veya cerrahpaşaya yönlendirdiler ama ne yazıkki tüm hastaneler dolu ve mayısdan önce bakamıyorlar) 200 lira muayne ve emar parası 500 lira patoloji parası verdim cebimde 5 kuruş para kalmadı. açıkcası doktorada pek güvenemedim çünkü direk söyledi bu kanser kötü huylu acil ameliyat olması lazım dedi kısacası korkuttu biraz bizi.

Aranızda doktor olan yada doktorluk okuyan arkadaşlar varsa aşağıdaki patoloji raporuna bir göz atıp durumu özetleyebilirlermi ?

wmaraci
reklam

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Hocam özel hastaneler sırf para kazanmak için insanları direkt ameliyata yönlendiriyor... Böyle başıma çok geldi ve şahitte oldum.. Amaçları insan hayatları yerine para kazanma hırsına dönen onlarca özel hastane var... Tek bir doktora inanıp ameliyat olmayı tavsiye etmem..

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 252
  • Beğeniler 33 / 35
  • Ticaret 26, (%100)

denizbabasi adlı üyeden alıntı

Hocam özel hastaneler sırf para kazanmak için insanları direkt ameliyata yönlendiriyor... Böyle başıma çok geldi ve şahitte oldum.. Amaçları insan hayatları yerine para kazanma hırsına dönen onlarca özel hastane var... Tek bir doktora inanıp ameliyat olmayı tavsiye etmem..

aynen öyle bende gözlükçü olduğum için çok şahit oldum para için ameliyat edenlere ama devlet hastanelerine gidemiyoruz hiçbir şekilde giremiyoruz en erken mayıs diyorlar mayısa kadar vaktimiz olmayabilir.

• Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)

caneraltinel adlı üyeden alıntı

aynen öyle bende gözlükçü olduğum için çok şahit oldum para için ameliyat edenlere ama devlet hastanelerine gidemiyoruz hiçbir şekilde giremiyoruz en erken mayıs diyorlar mayısa kadar vaktimiz olmayabilir.

Devlet hastanelerinin de durumu belli bu aralar.. Gün almak aylar sürüyor... Özel hastaneler sizi sürekli tahlillere, tetkiklere sokar... Çünkü hem sizden para alıyor hemde devletten... Tek amaçları insanları soymak olmuş artık... Bazen küçük bir tedavi ile düzelebilecek şeyleri ameliyat yaparak daha kötü duruma da gelebiliyor...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 252
  • Beğeniler 33 / 35
  • Ticaret 26, (%100)

Devlet hastanelerinin de durumu belli bu aralar.. Gün almak aylar sürüyor... Özel hastaneler sizi sürekli tahlillere, tetkiklere sokar... Çünkü hem sizden para alıyor hemde devletten... Tek amaçları insanları soymak olmuş artık... Bazen küçük bir tedavi ile düzelebilecek şeyleri ameliyat yaparak daha kötü duruma da gelebiliyor...

internette biraz araştırdım durum ciddi gibi ama birde doktor olan varsa burda sormak istedim.

• Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)

internette biraz araştırdım durum ciddi gibi ama birde doktor olan varsa burda sormak istedim.

Hocam internette hastalıklara kesinlikle bakmayın... Her şey abartılmış, hastalığın son evresi yazar...

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 252
  • Beğeniler 33 / 35
  • Ticaret 26, (%100)

Hocam internette hastalıklara kesinlikle bakmayın... Her şey abartılmış, hastalığın son evresi yazar...

3 aşamadan 2.evresi yazıyor anladığım kadarıyla cerrahi müdahale şart yazmışlar

• Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)

3 aşamadan 2.evresi yazıyor anladığım kadarıyla cerrahi müdahale şart yazmışlar

İnternette yazanlara itimat etmenizi hiç tavsiye etmem.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al