-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda site açmak istiyorum belli bir süre geçtikten sonra .com a geçmeyi düşünüyorum bu süre zarfına .blogspot.com kullansam seo bakımından herhangi bir sorun olur mu yani
com lu biri 2. sıradaysa
blogspot uzantılı biri 4 5. sırada mı olur.
temayı tamamen kendim kodlayacağım mesela son yazılar kısmını belli bir alana getirtmek için kullanılan kodları falan nereden öğrenebilirim
( ileri düzey html css bilgim var temel düzeyde php bilgim var)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tasarımcı/İşletmeci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabi içerik güzel olursa 1. sırada bile olabilirsin. .com ile aynı işe kalkışırsan şayet içeriklerin farklı olursa sıralamada geçebilirsin. ama aynı işe karışıp .com un yaptıgı şeyi yaparsan reklam için para harcaman gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
yani her şekil .com daha üstündür diyorsunuz anladığım kadarıyla
peki en başta blogspotla ilerleyip 2-3 ay sonra .com yapsak herşeye sıfırdan başlamış gibi mi olurum böyle birşey duymuştumda
Route666
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk başta neden blogspot sonra normal site? Çoğu kişi Hosting domain masraflarını karsilayamadigi için ilk başta böyle bir tercih de bulunuyor. Sizin sebebiniz nedir? Maddi olarak sıkıntı yok diyorsanız direk com domain alıp düzenli bir şekilde yükselmenize bakın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
.blogspot veya .com size bişey kazandırmaz veya kaybettirmez gelecek olan hit yine gelir. Sadece .com'lu domain ismi daha kısa olacağı için akılda durabilir.