bekchur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
hocam o ikinci logonun ortasında ne yzıyor hiç belli değil ki
ayrıca antalya spor logosu yerine kendinize özgün bir maskot bulun internette bi dünya icon sitesi var
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Antalyaspor logosunun ustune yazman kotu olmus keske kendin bir logo yapip ustune yaziyi yazsaydin
Can Günay
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
guzel olmuş bende maçlarına gitmiştim 1-2 sefer..ileriki zamanda stadyumun yeri değişecek diye duymuştum.
[.,.]
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Resmi Tasarım Sorumlusuyum Eski logomuz o paylaştığınız logo değil Curva-Nord logosudur ;) Eski logo diye betimlediğiniz yeni logomuzdur . Mardan Palace Antalyaspor Stadında yer aldığımızdan dolayı Curva Nord logosu yerine eski logo diye betimlediğiniz logoyu kullanmaktayız . Ayrıyeten böyle bir logoyu sizden istiyen kişi dernekten her hangi biri olmadığı belli kafanıza göre işler yapmayın hocam ;) Ayrıyeten bir takım logosunun üzerinde oynama yapılması kulüpten izinsiz olarak kullanılması yasal suçtur . Sadece belirteyim dedim :)
Ek Olarak: Sevmediğiniz bir il için kendinizi yormayınız . Dernek başkanlarımız biletleri sezonun başından almıyorlar alma imkanları yok çünkü bilet satışı yok Güney kale arkası'nın kombine alınıp kombine ile GRUBUN ÜYELERİ giriş sağlayabiliyor . Reis felan oluyor derken ? her önüne gelen reis felan olamıyor reis kelimesi ufak betimlenebilecek kadar bir kelime değil . Reis olan arkadaşınızı söylerseniz sevinirim bu arada ;)
http://www.facebook.com/07GenclikResmiProfil -
www.07-genclik.com -
www.facebook.com/07Liseliler -
www.07genclik.org
1 kişi bu mesajı beğendi.
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..