ŞUAN İÇİN ALIMLAR DURDURULDU
NEDENİ : GOOGLEDE ARTIK ÇIKYOR MAP TE :)
Google + dan Siteme Yorum Yapanlara ve 5 Yıldız verenlere 3 TL paypal Ödemesi ( Kota 20 Kişi)
İlk 20 yorum yapana ödeme yapılacaktır. Ticaret puanıma bakarsanız her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacağınızı anlarsınız.
İstediğim devamlı kullanılan ; girip bakarım yen açılan google + hesaplarını kabul etmiyorum geçmiş paylaşımlara bakarım.
Googleden girerek su kaçağı tespiti yazacaksınız.. Haritada çıkan Çözüm Merkezi ( Tesisatçı ) ilk sırada çıkıyor haritada İstanbul aramalarında. Düzgün bir şekilde olumlu yorum atarak ve 5 yıldız vererek . Paypaldan aynı gün 3 TL kazanabilirsiniz.
Altını çizerek söylüyorum ilk 20 Kişiye vereceğim daha fazlasını bütçem kaldırmaz. Bilginize ...
Yorum Örnekleri
Bende firmadan hizmet aldım gayet başarılı birşekilde tespit yapıldı en uygun fiyat ve profesyonel hizmet teşekkürler.
Firmadan hizmet aldım aynı gün geldiler ve tesisat sorununu giderdiler. Teşekkürler.
Böyle bir teknolojinin olduğunu bilmiyordum İnternetten buldum iyikide bulmuşum evi kırdırmaktan kurtuldum. Teşekkürler.
Eve gelmedik usta kalmadı ama alt kata sızıntı hala devam ediyordu sigorta şirketim tarafından Çözüm Merkezi geldi ve sorunu halletti. Teşekkürler.
Binannın bodrumundan çıkan su kötü kokular yayıyordu nerden çıktığını tesisatçılar bulamadı ama Çözüm Merkezi kamera sistemleri ile buldu . Teşekkürler.
Teras katından gelen su başımızın belası tavanları şişirmişti ne yaptıysam olmadı Çözüm Merkezi izolasyon yaptı ve sorun şuanda yok. Teşekkürler.
Benim evim Kadıköy Rasimpaşada alt komşuma banyodan su sızıntısı olduğu söyleniyor. Tespit için gelebilirmisiniz.
Su kaçağını kamera sistemleri ile buldular ben böyle bir teknoloji görmedim . Teşekkürler Çözüm Merkezi.