-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar, wordpress teması yapmak istesem yapa bilirmiyim?
zormu tema yapmak?
şimdiden teşekkür ederim
Sağlık ve başarı dileklerimle, volkan özdemir.
telefon : 0505 110 56 12
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen-Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşım wordpress tema yapmak kimi yerine göre kolay kimi yerine göre zor. HTML CSS PHP ve Wordpress Kod yapısını bilmeniz gerekiyor. Bunun için internette bir çok eğitim mevcut bunlara bakabilirsin. Fakat hazır bir html tasarıma wordpress entegre etmek daha basit bir durum. Eğer ki yapmak istersiniz başaramayacağınız iş yoktur.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkür ederim
herbeswolf adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşım wordpress tema yapmak kimi yerine göre kolay kimi yerine göre zor. HTML CSS PHP ve Wordpress Kod yapısını bilmeniz gerekiyor. Bunun için internette bir çok eğitim mevcut bunlara bakabilirsin. Fakat hazır bir html tasarıma wordpress entegre etmek daha basit bir durum. Eğer ki yapmak istersiniz başaramayacağınız iş yoktur.
Kolay gelsin.
Sağlık ve başarı dileklerimle, volkan özdemir.
telefon : 0505 110 56 12
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam wordpress aslında çok esnek bir sistemdir ve codex'i geniştir.Hemen her türlü özelleştirmeye imkan verir.Dolayısıyla zannedildiğinden karışık ve zordur.İyi derece php bilgisi gerektirir.Ancak bir blog teması yapmak için o kadar derine inmeniz gerekmez.Hazır css tema kullanarak biraz html ve sıfır php bilgisiyle bir blog teması hazırlayabilirsiniz.Bunun için @harbeswolf hocamın da dediği gibi internetten biraz eğitim almanız yeterli.Hatta Elliot Jay Stocks'un web tasarımcılar için hazırladığı Starkers temasını kullanırsanız işiniz çok daha kolaylaşır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/ucretli-wp-temasi-hazirlanir-89772.html