CMR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Yazılım dilin öğrenmek istiyorum (html, css, php,) bunun için kursa gidicektim ama bir de ismek kursuna bakim dedim web tasarım bölümünü buldum. Açıklamada html ve css yazıyor yani php yok benim de kafama takılan bu oldu ? Daha önceden ismek'in web tasarım kursuna giden varsa beni bi aydınlatabilir mi ? sadece html, css mi yoksa html, css, php mi ?
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
php bir web tasarımı konusu değildir. web tasarımına html, css, javascript gibi clientside çalışan diller girer.
php, .net gibi backend diller web development konusudur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben yıllar yıllar önce gitmiştim, sınıfta en çok meraklı olan kişi bendim galiba yada hoca nerede olduğunu bilmiyordu bazı şeyleri bana sormaya başladığında baktım olmayacak bıraktım :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Gitmedim ama giden bir arkadaşım vardı. Zaman kaybı diyebilirim. 5-6 ay oraya gideceğinize 1 ayda evde video izleyerek ve pratik yaparak İsmek'de öğreneceğinizin 4-5 katını öğrenirsiniz.
Ayrıca hangi videoları izlemeliyim vb. tarzı soru soracaksanız hiç bulaşmayın derim :)
Araştırmaya yatkın olmalısınız. Birisinin eğitmesini beklemeyin, kendi kendinizi eğitin. :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
turhan adlı üyeden alıntı
Gitmedim ama giden bir arkadaşım vardı. Zaman kaybı diyebilirim. 5-6 ay oraya gideceğinize 1 ayda evde video izleyerek ve pratik yaparak İsmek'de öğreneceğinizin 4-5 katını öğrenirsiniz.
Ayrıca hangi videoları izlemeliyim vb. tarzı soru soracaksanız hiç bulaşmayın derim :)
Araştırmaya yatkın olmalısınız. Birisinin eğitmesini beklemeyin, kendi kendinizi eğitin. :rolleyes:
Artık bir çok konuda youtubede video va hocam zaten yada ücretli videolu anlatım siteleri var onlardanda yararlanılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ben geçen sene Tiyatro kursuna gittim 8 boyunca belge alamadım sürekli gitmen ve hoca ile iletişim içinde olman gerekli. Aynı zamanda diksiyon kursuna gittim çok iyi geçti belge aldım. Sonuna kadar sıkılmadan iyi bir hoca ya denk gelirsen faydalı olur.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben geçen yıl Web Tasarım kursuna gittim. Html - Css öğreniyorsun. Dreamweaver üzerinden öğreniyorsun. Tavsiye ederim. Php programlama dilidir. Uzmanlık merkezlerinde veriliyor ismek'in.
CMR
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Gerçekten öğrenmek istiyorum." diyorsan başka kurs tercih et. "Zaten biliyorum ama elimde MEB onaylı bir sertifikam olsun." diyorsan kesinlikle katıl.
www.hakancolak.com
CMR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuan yazıldım 2 haftadır gidiyorum hocamız iyi haftada 4 gün 3 saat günde html ve html 5 , css, fireworks, photoshop, dreamweaver, bootstrap konularını işleyeceğiz şimdi pazartesi dreamweaver a geçeceğiz inşallah iyi yani şuanlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
İSMEK ile sınırlı kalma, araştır, izle kendini geliştir.