-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
merhabalar
simdi atak serverda hostum, isim tescilde de domainim var.
dns olanak atakserver tarafından verilen ns ler yer almakta
host 10 günlük yeni aldım.
ancak sitem içerik olmamasına rağmen suspend durumuna düsüyor.
domainin daha önce kayıtlı olduğu turhost ns lerini siliniz diyorlar ama zaten atakservers olarak ns ler kayıtlı ?
nerede bir sıkıntı olabilir sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
site adresinizi gönderiniz bakalım bide biz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam ns'leriniz arasında hala turhost gözüküyor yani doğru güncelleyememişsiniz ancak bu durumun suspend olmasıyla alakasını anlamadım.Site sürekli mi suspend halinde yoksa gidip geliyor mu?Şuan da açık mesela eğer site hala turhosttaysa ki şuan da 195.154.33.163 bu ip de ve atakservers'ta gözüküyor.Hostingin süresi bitmiş olduğu için suspend olması normal ancak gidip geliyorsa atak serverla alakalı bir durum olmalı.Alırken cpu limitini falan kontrol ettiniz mi?Ucuza sınırsız hosting diye almışsanız böyle sakatlıklar olabiliyor.Ancak belirtiyorum ben bu işin uzmanı değilim siz yine dnslerinizi doğru güncelleyin belki düzelir.
http://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/ucretli-wp-temasi-hazirlanir-89772.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hem turhostun hemde atakserversın namserverlarını kullanıyorsunuz hocam.Çakışma yapıyor onu düzeltirseniz sıkıntınız ortadan kalkar.Onun haricinde düşük trafik limiti olan bir hosting almış iseniz trafik limitiniz dolduğundada suspend yersiniz.