-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Müh. Son Sınıf Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sunucu optimizasyonu yaptırıldı, sunucu taraflı çıkan sorunlardan son aşamasına kadar ilgilendi. Gözünüz kapalı iş verebileceğiniz nadir insanlardan. Hizmet anlayışınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
85, (%100)
Kendisine çok teşekkür ederim. 2 adet sitemi sorunsuz bir şekilde taşıdı. Onunla yetinmeyip ayrı ayrı ayar yaptı. Tüm sıkıntıları giderdi. Hiçbir veri ve bilgi kaybı yaşamadan taşıma işlemini yaptı. Kesinlikle kendisini bu tarz işlemlerde öneriyorum. Mükemmel bir iş çıkarıyor ve sürekli destek sağlıyor :) Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
sunucumun seo ve hız konusunda daha hızlı yapılandırılması için rahatsı etmiştim yapabilirmisiniz. vps sunucum var.
ultioxseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Seo işleri yapmaktayım
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tanımam bilmem forumda gördüm konusunu. 15 adet sitemi taşıdı ve sunucu sağladı memnun kaldım tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tural Bey özel mesaj attım dönüş yaparsanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
85, (%100)
Hocam ile ikinci işimiz oldu. Sağolsun hiç beni kırmadı. Şunu şöyle bunu şöyle yapalım dedim dediğimin 2 katını yaptı. Ayrıca sitelerin hızına söyleyecek lafım bile yok. Tek tıkla anında giriyor, tema yükleme editleme gibi durumlarda ise beklemiyorsunuz bile. Sunucu ayarını da on numara yaptı. Üstelik iş bitiminden sonra üfek tefek sorunlarda bana ücretsiz destek oldu. İşini son derece iyi yapan ve gerçekten de samimi dürüst bir arkadaş. Kesinlikle sunucu konularında ve tüm işlemlerde güvenecek birini arıyor iseniz size kesinlikle tavsiye ederim. Kolay gelsin hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tural Bey ile sitemizin godady managed hostingden Hetzner VPS e taşıma optimizasyon işlemlerini yaptım. Site şu anda muazzam hızlı. Elinize sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
I** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tural Bey den mükemmel bir hizmet aldım. Bilgim olmadığı konularda beni mükemmel tavsiyeler ile istediğimden kat kat güzel bir sisteme kavuşturdu. Sistem mükemmel çalışıyor. Hem kibar, hem saygılı, işinin ehli bir arkadaş. Halden durumdan anlayan birisi. Kendisine server kurulum yaptırılmıştır. Bu fiyat bu hizmet mükemmel.