lostyazilim
tr.link

Adsense Reklamlarım Gözükmüyor 1 Senedir

12 Mesajlar 2.163 Okunma
lstbozum
tr.link

muhendisapo muhendisapo İlmi yayın. Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 12 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaslar ben blogger kullanicisiyim. Bundan 1sene once adsenseye youtube ile kayit yaptim. Mesela 1@gmail.com adresimle diyelim. Bir ay sonra blogger tabanli siteme adsense reklamlari eklemek istedim.Bloggerin uzerine kayitli oldugu mail adresi adsenseninkinden farkli. Onada 2@gmail.com diyelim.
Mail adresleri farrkli bende bu sebeple blogger uzerine kayitli olan mail adresini yonetici yaptim.anliycaniz iki yonetici var.
Adsenseden reklam olusturup bloguma ekliyorum. Sadece beyaz ekran gorunuyor.
Blogger>kazanclar uzerinden siteme reklam ekliyorum. Yine bembeyaz gozukuyor.
Internette az biraz arastirma yaptim sitemi ozel kanallara eklemem gerektigi soyleniyor.
Tamam onuda ekliyim diyorum
URL blogger.com barındırma iş ortağını içeremez. Hatasiyla karsilasiyorum.
Bazilari ona aldiris etme falan demis sen yine kodu koy o gelir demisler. Koydum yine gelmedi.
Adsense tarafindan hicbir mail ile bilgilendirilmedim.
Ayrica adsenseden reklam kodu olusturdugumda bana ozel kanaliniz üçüncü taraf barindirma is ortagi icerdigi icin reklamlariniz beyaz gozukur diyor.

Sitem http://apkokulu.blogspot.com
Sitem acilali 1seneyi gecti.

Arkadaslar su isi halledelim wpye gecicem.
Ama taktimi takiyorum bunu cozmem lazim

wmaraci
reklam

Canxx Canxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tasarımcı/İşletmeci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 35
  • Ticaret 1, (%100)
Senden kaynaklanan bir sorun var reklam sitende gözüküyor başka bir browser vveya pc dene.

TheAnalyzer TheAnalyzer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 134 / 415
  • Ticaret 5, (%100)

Canxx adlı üyeden alıntı

Senden kaynaklanan bir sorun var reklam sitende gözüküyor başka bir browser vveya pc dene.

sitede reklam gözükmüyor baktım şimdi

Canxx Canxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tasarımcı/İşletmeci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 35
  • Ticaret 1, (%100)
Kardeşim 5 dk önce girdiğimde google reklamları slidebar var idi şimdi yerini degiştirip header eklenmiş ve beyaz gösteriyor ne işle ugraşıyorsunuz bilmiyorum ama 5dakikka önce aktif olan google reklamını görüp yalan söyleyecek halim yok. hatta şu anda ylixmedia diye bir reklam var slidebarda

wmaraci
wmaraci

KARAHAN KARAHAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 50 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenizde ki reklam bendede görünmüyor. Masa üstü bilgisayardan baktım.

1 kişi reklam var diğer kişi yok demiş.

Bence reklam yok diyen laptop, masa üstü bilgisayardan. Reklam var diyen ise cepten girmiş ise aynı benim sitemde ki sorun.

camiiler.com masa üstünden ve laptoptan reklam yok, Cepten girilince var. Çözemedim :D

muhendisapo muhendisapo İlmi yayın. Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 12 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaslar ben mobil yada masaüstü olsun hic bir sekilde reklamlari goremiyorum.1yllix medyanin reklami var..Altta populer yayinlar onun altinda adsenae reklami yani beyaz kisim var. Birde zannedersem yayinlarin üstünde. De vardi.

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Düzeldi mi acaba sizin reklamlar? Birebir aynı sorunu yaşıyorum, Çok saçma YT adsensemi sorunsuz ekliyor blogger ama ne bir reklam ne bir mail fena sinir oldum hani mail gelse hata verse anlarım ama hiç bir etkileşim yok.Hani bende blogguma özel alan adı aldım ondan mı kaynak diye acaba ama sizden farklı olarak 3 blogspot da daha denedim biri Almanca içerik yine tık yok.

Hameran Hameran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 34 / 6
  • Ticaret 1, (%0)
Ben de aynı dertten muzdaribim. domaine geçtikten sonra her yolu denediğim halde reklamlarım gözükmüyor. İşin ilginç yanı ise kodlar gerek blosgpot gerek com uzantılı sitelerde çalışıyor.

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
hocam canınızı sıkmayın reklam çıksada google 1 aya kalmaz banlar
*Apk sitelerinde adsense yasak

ramanujan ramanujan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad I** A**
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 24 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
Evet reklam gözükmüyor. Bir de gözüme ADblocker tanıtımı çarptı sitenizde, bari onu tanıtmasaydınız :)

Ek Olarak: Artık internette gezinirken rahatsız edici reklamlara Adblock uygulaması ile son veriyoruz. Sizde sıkılmadınız mı? Hala rahatsız olmaya başlamadınız mı? Şahsen ben aşırı reklamlı, rahatsız edici bir site gördüğümde direk çıkarım. Zaten reklam dolu sitelerin yüklenmesi uzunca vakit alır. İnternet paketinizin hemen bitmesi cabası. Ee birde telefona bulaşan virüsleri unıtmamak gerek.
Siz değerli takipçilerimiz için internette kolay ve keyifli bir surf deneyimi için android telefonlar için adblock reklam engelleme programımı paylaşmak istedik. Uyhulamanın işlevselliğinden biraz bahsedecek olursak eğer sabit, standart bir tarayıcı görmekle beraber spam, virüs ve reklamları ortadan kaldırarak size keyifli bir gezinti sunmakta.

Diye tanıtmışsınız programı. Bence siteniz reklamdan sıkılmış kullanıcılara komple bir çözüm sunarak kendi kendine reklamları blocklamış :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al