-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Öncelikle kusura bakmayın forumda yeniyim.; konuyu nereye açacağımı bilemedim.
Lenovo G560 marka dizüstü bilgisayarım var. Sebepsiz yere;
• Klavyesi çalışmıyor
• Touchpad(Dokunmatik yüzey/fare) otomatik seçim yapıyor*
• Kapanıyor
yapıyor* => yani örneğin masaüstünde bir dosya seçeeceğim ve dosya 6. sırada. 6. sıradaki dosyaya tıklıyorum; 1. sıradan 6. sıraya kadarki tüm dosyaları seçiyor. Mesela chrome'da bir sekmeye tıklıyorum; o sekmeyi (sağ tık > yeni sekmede aç olarak seçiyor gibi) ayrı bir sekmede açıyor.. Bu sorunlaı nasıl çözerim? Garantiden çıktı bilgisayar yani süresi doldu..
Yardımlarınızı bekliyrum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bendede klavyedeki bazı harfler bazan tutukluk yapıyor klavye günde 3-5 defa türkçeden ingilizceye geçiyor nedendir anlayamadım
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
klavyeniz bozulmuş klavye bozuldugu zaman beyni bulanıyor lenovanın ve en çok klavyesi bozuluyor bu lanovaların nedendir bilemiyorum.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
bende g570 var 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama siz genede servise verin baksınlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Panarogga: bende g570 var 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama siz genede servise verin baksınlar
ntka: klavyeniz bozulmuş klavye bozuldugu zaman beyni bulanıyor lenovanın ve en çok klavyesi bozuluyor bu lanovaların nedendir bilemiyorum.
Fatma: bendede klavyedeki bazı harfler bazan tutukluk yapıyor klavye günde 3-5 defa türkçeden ingilizceye geçiyor nedendir anlayamadım
---------------------------------
Panarogga: İşte bende de sorun yoktu ancak sebepsiz yere bozuldu. Ne yere düştü, ne de üzerine bir sıvı döküldü. Sebepsiz.
ntka: Allah Allah. sebepsiz yere bozulması.. garip.
Fatma: Dil ayarlarıyla ilgisi olabilir. Örneğin benim mevcut kullandığım acer marka bilgisayar windows 10 idi ve dediğin gibi arada ENG oluyordu. Dil ayarlarıyla oynadım; ENG'i kaldırdım. sorun düzeldi.
Ek Olarak: bu arada flood için özür dilerim: sadece klavye değil toochpadde de sorun var. onun çözümü nedir?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende de z510 modeli var bi anda donuyor mavi ekran geliyor bir sorunla karşılaştı kapatılması gerek diyor sonra boot manager diye başlayan boş bir yere atıyor hiç bi komut işe yaramıyor.
Onun dışında bende bi de arada kasma yapıyor. Neden anlamadım. Kullanan herkes tek bir sorunu yok diyor bende tonlarca sorun çıkarıyor kasarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En sık karşılaşılan sorun :
İşletim sistemi /Sürücü
Fan tozlanması Ekran/CPU
bunları elerseniz cihazın servise gitme zamanı gelmiştir garantisi varsa hemen servise götürün ve Mutlaka Detaylı açıklama yazdırın (Ön taraftaki elemanlar genelde sadece kayıt alır teknisyen kayıt fişine göre işlem yapar)
İşinizin hızlanmasını istiyorsanız cihazı verdikten bir gün sonra servisi arayı cihaza bakan teknisyenle görüşüp arızayı detaylıca anlatın
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**