Bu esnafın artistliği hep gücü yettiğine zaten. Çoğu yerde durum aynı, it sürüsü gibi 1 kişiye 2 kişiye 20-30 kişi saldırıyorlar. Sadece esnafta değil bu ülke de kavgalar çoğunlukla böyle oluyor. İşte allah veriyor arada böyle sopa bile işlemeyen heriflere denk geliyor da hakettiklerine kavuşuyorlar :D
Leş kargaları gibiler 1 kişiye kaç kişi dalmış şuraya bak sopa mı dersin sandalye mi dersin set üstü ocak mı dersin kalabalık yetmemiş bi de malzemeyle vuruyorlar. Katil adiler zayıf biri olsa öldürene kadar döverlerdi, iyi olmuş dayak yiyenlere, hele o sinek gibi yere yapışıp dünyasını şaşırmış vaziyette kalkana çok güldüm, kalabalık orada olmasa o adamı görünce yolunu değiştirecek tip kalabalığı fırsat bilip stres atmaya kalkmış, dişlerinden oldu hahahahaha
Esnaf derken aman yanlış anlaşılmasın yeşilçam filmlerinde ki iyi esnaflar pek kalmadı artık mevzu onlar değil yani bu it sürüleri
Ek Olarak: Bu arada adam İrlanda vatandaşı fakat Kuveyt asıllıymış :)
Arkadaşlar o kadar sinirlendimki kusura bakmayın bu beyinsizler yüzünden istanbulumuzda turist sayısı hem azalıyor ve artık turistler yobaz olarak bakmaya başlıyor bana uyar işime gelir. Yorum sizlerindir bir turistin su almak isterken yanlışlıkla dolaptaki suların düşmesiyle market sahibinin sopayla adama saldırmasıdır. Esnaf hemen arkadaşlarını çağırıyor ve elinde hiç bir seyi olmayan silahsız masum dövüş etmek istemeyen turistimize 15 kişi eline aldıkları taş, sopa ve tabelalar ile saldırıyor. Ama ne yazıkki kimse adamı yıkamıyor.
Konum siyasi değildir siyasetle ilgilenmiyorum zaten.
Bu haberi gördüğümde aklıma direk alttaki video geldi :) Birde videoda arka tarafta başka birileriyle kapışan insanlarda var dikkat ederseniz onlar ne ayak acaba.