Rüyada olur öyle şeyler. Ben en uzun rüyanın 7 sn olduğuna inanmıyorum. Senin onunla konuşman, çay içmen, sana para vermesi falan asla 7 sn olamaz. Ayrıca Hidayet Türkoğlu deyince aklıma Eurobasket2015 geldi, 5 eylülde başlıyor. Bekleyenlere duyurulur.
Detaylı olarak anlatamam ama ruhumuz başka bir boyuta gidiyor uykuda. Ve orada zaman diye bir kavram yok. 10. Boyut olduğu söyleniyor.
Rüyada olur öyle şeyler. Ben en uzun rüyanın 7 sn olduğuna inanmıyorum. Senin onunla konuşman, çay içmen, sana para vermesi falan asla 7 sn olamaz.
Ayrıca Hidayet Türkoğlu deyince aklıma Eurobasket2015 geldi, 5 eylülde başlıyor. Bekleyenlere duyurulur.
İlk Defa sizden duydum Rüyanın 7 sn oldugunu Maddeye baglı olmayan bir yerde zaman diliminin olacagını sanmıyorum Şahsen Olsaydı aklıma şu an gelen Misal Miraç gecesinde yaşanan olaylardan bazıları geliyor Zaten Gördügümüz bir rüya 7sn ise anlattıgımız zaman neden kat ve kat üstü çıkıyor gördüklerimizin ki bu arkadaşta çay felan içtik demiş zaten çayı bir yudumda içmek ancak okadar sürüyor kim demiş acaba rüyanın en uzun olanı 7 sn dir diye bende sizin gibi İnanmıyorum.
İlk Defa sizden duydum Rüyanın 7 sn oldugunu Maddeye baglı olmayan bir yerde zaman diliminin olacagını sanmıyorum Şahsen Olsaydı aklıma şu an gelen Misal Miraç gecesinde yaşanan olaylardan bazıları geliyor Zaten Gördügümüz bir rüya 7sn ise anlattıgımız zaman neden kat ve kat üstü çıkıyor gördüklerimizin ki bu arkadaşta çay felan içtik demiş zaten çayı bir yudumda içmek ancak okadar sürüyor kim demiş acaba rüyanın en uzun olanı 7 sn dir diye bende sizin gibi İnanmıyorum.
Genede Söylemiş oldugum gibi bilim adamlarıda kendi aralarında muhalif bu konuda ben mekandan münezzeh olan bir yerde zaman diliminin olmayacagını düşünüyorum bildiğim bir konu olmamakla beraber dini açıdan kaynak varsa kitabımda buna evet 7 sn dir diyorsa bana iman etmek düşer öte yandan söylediğim gibi düşünüyorum