lostyazilim
tr.link

google analytics'e ikinci bir izleme kodu nasıl eklenir?

3 Mesajlar 1.035 Okunma
acebozum
tr.link

nahita nahita WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğretmen, yazılımcı, fotoğrafc
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar google analytics de izlemesini yaptığım bir sitem var. Bunun yanında farklı bir domain altında farklı bir sitem daha var. Onun için izleme kodunu nasıl alabilirim. Site ekle diye bir bölüm bulamadım. Sadece hesap ekle diye bir bölüm var o da başla bir gmail hesabını ekleme. Acaba yeni site için gmail hesabımı açmam mı gerekiyor yoksa eski hesaba yeni siteyi ekleyebilir miyim?

elektronikssl
webimgo

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Hesabiniza 100 adet site ekliyebilirsiniz bunu yapmak icin hesabinizdan >>yonetici<< tiklayin daha sonra sol ust kosede hesap yazan bolumun kenarinda asagi acma dugmesine tiklayinca siteler gorunur sizde 1 site ekli ise o site gorunur hemen onun altinda >>yeni hesap olusturu << tiklayin acilan sayfadan gerekli bilgileri doldurup ikinci sitenizi ekleyin sonunda kodlari veriyor vermis oldugu kodlari sitenize ekleyin.Bende bilmiyordum sizden bir iki saat once ikinci bir site daha ekledim.
nahita

kişi bu mesajı beğendi.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

nahita nahita WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğretmen, yazılımcı, fotoğrafc
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

flatcast adlı üyeden alıntı

Hesabiniza 100 adet site ekliyebilirsiniz bunu yapmak icin hesabinizdan >>yonetici<< tiklayin daha sonra sol ust kosede hesap yazan bolumun kenarinda asagi acma dugmesine tiklayinca siteler gorunur sizde 1 site ekli ise o site gorunur hemen onun altinda >>yeni hesap olusturu << tiklayin acilan sayfadan gerekli bilgileri doldurup ikinci sitenizi ekleyin sonunda kodlari veriyor vermis oldugu kodlari sitenize ekleyin.Bende bilmiyordum sizden bir iki saat once ikinci bir site daha ekledim.

Evet hallettim teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al