sovetski adlı üyeden alıntı
Bence ilk olarak "Nasıl adam olunur" sorusunu sormak lazım...
Herkes için geçerli, benim için, bu konuyu açan için, bu cevabı okuyan için..
İnternette fenomende oldum, supermende )))
Ama ne faydası? O seni takip eden 1.000.000 kişiden 1 inin faydasını görmeyeceksen napıcaksın fenomenliği kardeşim? ))
Onlar işsiz güçsüz adamlar, sen paylaşırsın, onlar gülerler, yorum yazarlar, işin düşer birde bakarsın kimse yok ))
Düşün, yıllarını feda edip facebook veya twitter`da fenomen oldun. Öyle çok fazla abonen oldu felan
Facebook veya twitterda bir sorun olmayacağı ne belli?) Diyelimki sorun olmadı, hesabının kapanması onlar için birşey değil ama senin için hayatın kararması gibi birşey olur..
Neden kendimize "Nasıl fenomen olunur" değilde, "Nasıl akıllarda kalıcak birisi olunur" sorusunu sormuyoruz.. Bizim o facebooku kuran Mark`dan birşeyimiz mi eksik?
Evet .. seçilen "o" kişi biz değiliz.. Ama "Olamayız" diye birşey de yok..
Mümkün olmayan birşey yok kardeşim :)
İlla "fenomen olucam" diyorsan sana başarılar dilerim, amma bir dakikalığına düşün "Arkadaşlar acilen 200.000 TL ye ihtiyacım var yardım edebilecek varmı" diye bir şey paylaşırsan varya insanlar hemen "Çevrimdışı" olur ))). Belki yardımseverlerin sayesinde maximum 1.000 tl toplarsın ama yetmez. Haklısın, "neden 200.000 tl ye ihtiyacım olsunki çok alakasız" diyorsun belkide.
Amma "neden 200.000 tl ye ihtiyacım olmasın ki" diyemiyorsun.. Biz yükseği düşünmüyoruz işte..
Sizin 1 yıl harcayarak fenomen olmanız yerine, o 1 yılı değerlendirip iş adamı, ne bileyim zengin birisi olmayacağınız ne malum? Gülmeyin doğru bu dediklerim))
Hayatı 360 derece değişmiş birisi olarak altına basarak söylüyorum "herşey mümkün"
2 tip insan vardır
1. Doğuştan zengin olan
2. Zengin olacağına inanan
Çok fazla uzatmadan bir adres vericem, çok ama çok basit bir örnek umarım işine yarar
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/121113/Cin_e-ticaret_devinin_ismi_neden_Alibaba_.html
fenomen olacam hoplayacam zıplayacam diye sormadım sadece merak bu dünkü çocuk degilim fenomen olunca para muslugu akçak sanacak