-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Seo
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlar nasıl banner reklam! Kampusweb'e ait bannerler, madem Türkçe site Allah c.c. yazılabilir veya çok daha güzel bannerler hazırlana bilir. Bilmiyorum bana ilginç geldi. Sizinde fikirlerinizi merak etmiyorum değil, belki sesimizi duyarlar da daha iç açıcı bannerler meydana getirirler.
Bugünü yaşayın, yarın tarih olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah c.c dediğin müslümanların kullandığı bir terimdir. Her türk müslüman olacak diye bir şey yok nihayetinde. Böyle şeylere takılmamak lazım adamların kendi sitesi kendi adwordsu böyle uygun görmüşler yapmışlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tanrı demek günah ya da yanlış bir şey değil ki neden bu kadar sorun ettiniz? araplar allah demiş türkler tanrı ibraniler rab.
ayreten bu konuları araştırmayı seven kişilerde olabilir seçim meselesi. tıklayan olmasa öyle reklam vermezler zaten.
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kampusweb hristiyanlık propogandası yapan bir siteydi hatırladığım kadarıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Seo
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bannerleri beğenmedim ve dediğim gibi bana ilginç geldiği için fikrinizi almak istedim, belki yanlış düşünüyorumdur ve onu anlamak için sizin fikirlerinize ihtiyaç duydum. Bu konuyu açmasam hep aklımda kalacaktı, şimdi en azından fikirleriniz sayesinde kalmayacak. Teşekkür ederim.
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Tanrı Türkçe'de var eden, yaratan demek. Sen kendi bünyende hangi dine yada yaratıcıya inanıyorsan, "Tanrı" kelimesini kullandığında ona hitap etmiş olursun.
Ek olarak o reklamdaki siteye gitseydin, o sitenin hristiyan misyonerlik sitesi olduğunu görebilirdin. Lakin sen bana hakaret etmiştin ben dinim yok yazdığımda, bu durumda siteye girdiğinde hristiyan misyoner sitesi olduğunu anlama kapasitesine sahip olmadığını düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Seo
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neoyun adlı üyeden alıntı
Tanrı Türkçe'de var eden, yaratan demek. Sen kendi bünyende hangi dine yada yaratıcıya inanıyorsan, "Tanrı" kelimesini kullandığında ona hitap etmiş olursun.
Ek olarak o reklamdaki siteye gitseydin, o sitenin hristiyan misyonerlik sitesi olduğunu görebilirdin. Lakin sen bana hakaret etmiştin ben dinim yok yazdığımda, bu durumda siteye girdiğinde hristiyan misyoner sitesi olduğunu anlama kapasitesine sahip olmadığını düşünüyorum :)
Estağfurullah hocam hakaret değildi, sizin yazınızda olmayanları belirtmiştim. Kapasite falan filan seninle tartışmaya girmeyeceğim. Ben bannerini beğenmediğim siteye girip inceleme gereği duymam. Rahatsız oldum ve yazdığım gibi sizin fikirlerinizi merak ettim, büyütmenin anlamı yok özellikle Oğuzhan arkadaşımız ve diğer arkadaşlar aldığım cevaplar bana yetti. Tekrar teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
oguzhan adlı üyeden alıntı
tanrı demek günah ya da yanlış bir şey değil ki neden bu kadar sorun ettiniz? araplar allah demiş türkler tanrı ibraniler rab.
ayreten bu konuları araştırmayı seven kişilerde olabilir seçim meselesi. tıklayan olmasa öyle reklam vermezler zaten.
Söylediklerine istinaden aşağıdaki resmi paylaşmak istedim kardeşim. İnternetten bulduğum herhangi bir resim bu.
Şimdi geleyim kısaca dediklerine istinaden cevabına. Allah'ın 99 Esma'sı vardır ve bunların hiç birinde Tanrı kelimesi geçmez. Bahsedilen Türkçe dilindeki, dilimizdeki, güzel dilimizdeki Tanrı kelimesi ise Türkler Müslümanlığı kabul ettikten sonra aslında tedavülden kaldırılmış bir terimdir. Tengri = Tanrı; Yaratıcı, yaratma kabiliyetine sahip, ulu, yüce anlamlarında kullanılmaktaydı. Buna örnek verecek olursak, bu Göktürk'lerin kullandığı Kök Tengri yani Gök Tanrı vardır. Göktürkler, var oldukları sırada malumunuz İslam dini tebliğ edilmediği için puta ona buna şuna tapmak yerine gökte görülmeyen bir tanrının varlığını benimsemiş ve ona kendi adetlerince ibadet eder olmuşlardır. Konuda geçen sitenin misyoner bir site olduğunu biliyorum. Lakin senin cevabına uygun bir dille bunu anlatmak istedim. Allah'ın Tanrı diye bir ismi yoktur. 99 adet Esma'sı vardır ve bunlar ile hitap etmek Müslüman'lığın şiyarındandır.
Saygı sevgi ve dua ile kalın
(Bu yoruma verilen cevaplara dönmüyorum. Ben söyleyeceğime söyledim. Teşekkürler herkese)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Seo
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
igunayCOM adlı üyeden alıntı
Söylediklerine istinaden aşağıdaki resmi paylaşmak istedim kardeşim. İnternetten bulduğum herhangi bir resim bu.
Şimdi geleyim kısaca dediklerine istinaden cevabına. Allah'ın 99 Esma'sı vardır ve bunların hiç birinde Tanrı kelimesi geçmez. Bahsedilen Türkçe dilindeki, dilimizdeki, güzel dilimizdeki Tanrı kelimesi ise Türkler Müslümanlığı kabul ettikten sonra aslında tedavülden kaldırılmış bir terimdir. Tengri = Tanrı; Yaratıcı, yaratma kabiliyetine sahip, ulu, yüce anlamlarında kullanılmaktaydı. Buna örnek verecek olursak, bu Göktürk'lerin kullandığı Kök Tengri yani Gök Tanrı vardır. Göktürkler, var oldukları sırada malumunuz İslam dini tebliğ edilmediği için puta ona buna şuna tapmak yerine gökte görülmeyen bir tanrının varlığını benimsemiş ve ona kendi adetlerince ibadet eder olmuşlardır. Konuda geçen sitenin misyoner bir site olduğunu biliyorum. Lakin senin cevabına uygun bir dille bunu anlatmak istedim. Allah'ın Tanrı diye bir ismi yoktur. 99 adet Esma'sı vardır ve bunlar ile hitap etmek Müslüman'lığın şiyarındandır.
Saygı sevgi ve dua ile kalın
(Bu yoruma verilen cevaplara dönmüyorum. Ben söyleyeceğime söyledim. Teşekkürler herkese)
Hocam gerçekten bravo, bilgi tazelemek çok iyi oldu. Teşekkür ederim.